|
![]() |
#1 |
![]() Bedduanıza gelince. gülene bir garezim kinim yok sadece yaptığı eylemler inancıma ters düşüyor ve gülen hakkındaki iddialarım şahsi fikirlerim değil Hadis Ayet ve Şeriata uygun oradan alınmış bilgilerdir. Beddua edecekseniz bunu bilerek edin.
İftira dediğiniz ne varsa bu yöntem ile net ve şüpheye yer bırakmayacak şekilde ispat ederim fakat siz yinede kabullenmez güleni haklı çıkarmaya çalışırsınız. İslama hizmet etmişmi etmemişmi bilmem orasını Rabbi bilir. Dersane meselesi kapandı üstadım ne dersanesi. Siz bana şunun cevabını verebilirmisiniz? Türkiyedeki müslümanların lideri olma yetkisini gülene kim verdi? Benim seçtiğim lidermiş gibi neden dinler arası diyalog uygulamasına girişti? Yok bilmem nereden teklif gelmişte vay efendim öyle olmuşmuş bi yerden teklif geldi diye kalkıp hristiyan papazına gideceksin,onu islama davet etmek yerine bilmem kaçıncı papanın başlattığı eyleme destek vermeye geldim diyeceksin bumudur alimlik evliyalık. Hak budur helal etmemesi gereken taraf benim, müslümanlardır. Gülen değil.
![]() Konu Ekinoks tarafından (12-15-2013 Saat 01:11 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
ama çetnefalcı olduğunuz için her sineği öldürüp önümüze koyacaksınız.. yani yaramaz insanlarsınız vesselam .. ne derseniz deyin arkadaş.. ben nakşibendi tarikatınada bağlıyımdır .. O insanlarında içindeyim.tertemiz sadece zikirlerini kaçırmamak için işinden ayrılan hakaret edilen dövülen sövülen ALLAH dostlarınıda biliyorum .. fetullah gülen hareketinide bilirim. zaten hizmet hareketini devam ettiren şahsiyettir fetullah gülen .. amerikada olmasının bir çok nedeni var ,, türkiyeye geldiği zaman çıkacak bütün fitneleri düşünüp gelmiyor bu insan..buraya geldiği zaman pkk lısından tutunda her türlü antisosyalist pisliklerle beraber iftira atılacağını bildiği için gelmiyor, fitneye meyil vermemek için elinden geleni yapıyor.. zaten bu insan memeleketinden kendi isteği ile gitmiş değil . adına yapılmış bir çok komplo yüzünden zamanın askeri ve darbeci kanatların tutumu yüzünden gitmiştir.. dönmemesi bizim için ve kendide biliyorki kendisi için daha hayırlıdır ,, ama sen bunu Allah için düşünmediğin için her türlü iftirayı atacaksın tabii... sizin gibi insanlardan her türlü meymenet beklenir.. Allah islah etsin.. yazmaktan bu kadar tiskinti duyacağımı hiç düşünmezdim.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
![]() Öyle ispatlar varki sesinizi çıkaramazsınız fakat gülenin yalanları ortaya çıkmasın diye olayları iftira cephesinden savunuyorsunuz. Amerikada keyfi yerinde gülenin, başbakan ona gel hocam dön ülkene dedi rahatı bozulmasın diye dönemedi. Çünkü yıllarca avrupada okul yapmasının sebebi bu zemini hazırlamaktı. Vatikana daha yakın artık. Ve evet gülen grubunun işleyişi siyonist ve mason örgütlerinki ile aynıdır. Konu Ekinoks tarafından (12-15-2013 Saat 11:55 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|