|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
Sn. Başbakan rüşvet ile adı geçen bakanların istifasını alıp tüm bu tartışmaları büyütmemek yerine Onları korumaya yönelik adımları atmasaydı Mesele çok rahat ve sancısız bitecekti Erdoğan'da yıpranmayacaktı Bütün bu rüşvet çarkını yazamayıp da cemaati yazmaya devam etmek ise Basit bir şark kurnazlığı hedef saptırma işi |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
![]() Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Ben Erdoğan'ı iyi tanıyorum İktidar insanları değiştirir Milleti sandıkla dövmeye çalışırsan Millet daralır bunalır Çoğunluk bende diyerek her şeyi yapmaya kalkarsan O her şey bir gün ayağına dolanır Şimdi bugünlere nasıl geldik bir kez daha geriye dönüp bakmak gerek Seçimde belki yine %50 oy alacaksın Ama adalet çoğunlukla gelmez Mesela İZMİR 'de CHP'de kalsın Ne olur Onlar GAVUR mu? Bu hırs ne? Bizim Allah'ımız var diyorsun Diğerlerinin ALLAH'ı yok mu? Allah senin malın mı haşa? Erdoğan rüşvete talana bulaşanlar için gerekeni yapacak diyorsun Ben pek emin değilim Zira Üç günde yaptıkları bunun tam tersini söylüyor Polis Hırsızın peşinde Erdoğan ise Polisin Erdoğan büyüsünü giderek kaybediyor |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
Mesela, benim ne kadar koyu bir AK Partili olduğumu biliyorsun. Koyu bir AK Partili olduğum halde ve AK Parti ısrarla başkanlık sistemini savunmasına karşın, başkanlık sisteminin Türkiye'ye faydadan çok zarar getireceği kanaatinde olduğum için başkanlık sistemine karşı olduğumu ve eğer başkanlık sistemi için halk oylaması yapılırsa o halk oylamasında 'hayır' oyu kullanacağımı belirtiyorum. Bir diğer mesele dershaneler konusu... AK Parti'nin dershanelerin kapatılması konusunda hatalı bir politika izlediğini, dershanelerin zorla kapatılmalarının yanlış olduğunu söylüyor ve AK Parti'nin bu hatalı politikasına da karşı çıkıyorum. AK Parti'nin, diğer illerimizi olduğu gibi Güzel İzmirimizi de kazanmak istemesi normal ve doğaldır. İzmir'i kazanmak için de Kabine'nin en başarılı bakanlarından biri olan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterilmesinde bir yanlışlık yoktur. Başbakanımızın, bizim Allahımız var sözü, mefhum-u muhalifinden, sizin Allahınız yok olarak anlaşılmamalıdır. Dediğim gibi, süreci takip edelim. Göreceksin ki, AK Parti ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, bu yolsuzluk operasyonunun üstünü örtmeyecek, ismi yolsuzluğa karışan kişiler eğer gerçekten yolsuzluk yapmışlarsa, onların hak ettikleri cezalara çarptırılmaları için çalışacaktır inşaallah. Konu Cihannur tarafından (12-20-2013 Saat 02:25 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|