|
![]() |
#1 |
![]() Sen açıkça Ak Partiye bir daha oy vermeyeceğim de kurtul kardeş . ahir zaman müslümanı böyle olur zaten birbirinizin ayıbı olsa bile örtün demiş Peygamber . ama büyük başkan Gülen varken kimseye düşmez doğru sadece o doğru ... ya Atatürkü putlaştırdılar diyen sizler Gülen i de kusursuz yapıyorsunuz aklınızla ...
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
Aranızda AK Partiye en fazla oyu ben vermişimdir Yarın seçimde ne olur onu bilemem Mesele sadece oy verme meselesi değil Demokrasi sadece seçim değil Bir yandan özgürlükler için mücadele edeceksin Ama öte yandan insanları fişleyeceksin Yolsuzluk gündeme geldiğinde beni devirmeye çalışıyorlar diyeceksin İspanya da iktidar partisinin GENEL MERKEZİNİ polis basıyor 14 saat arama yapıyor Bunun bu ülkede olduğunu düşünemiyorum bile Her halde linç edilir bu insanlar Hukuk ve adalet herkese lazım Dün başörtülü diye namaz kılıyor diye ordudan tasfiye edilenler için söylediklerinizi hatırlayın Ve vicdan muhasebesi yapalım Bu ülke Erdoğan'dan önce de vardı Ondan sonra da olacak Ak Partiden önce de vardı Ondan sonrada olacak |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|