|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
Ben kendi kazancımı helal kazanır ve yerim. Yediği kaba pisliyenler haram lokma yiyenlerdir. Siz kendi kabınıza bakın. Hadsizlik etmeyiniz. 3 operasyon birleşmemiştir. Belediye operasyonu ayrı, 2 rüşvet operasyonu birdir. Hepsinin aynı anda başlaması adli kaynakların açıklamasına göre operasyondan haber alınması ve delillerin yok edilmeye başlanmasıdır. Siz bırakın bunlarıda bakanlar size göre nedir? Çirkeflik şuan "kuvvetli suç şüphesi ile" tutuklananlar için nedir? Biz haddimizi Allah adına biliriz, kul adına değil. Gerçekler ne kadar canınızı yaksada vicdanınıza sorgulatacağız. Hala yolsuzları aklamaya ve korumaya çalışanlar asıl saçmalamaktadır.
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
Demek ki 3 farklı soruştuma bir arada tek 1 operasyon hazırlığı altında yürütülüyordu da, iddiaya göre, operasyon yapılacağı haber alınınca 3 farklı soruşturmanın da tehlikeye gireceği anlaşılarak 3 farklı soruşturma tek 1 operasyon altında birleştirildi. Niye bu 3 farklı soruşturma tek 1 operasyon hazırlığı altına sürdürülüyordu? Niye, kamuoyunda AK Parti yolsuzluk yapıyor algısı oluşturmaya çalışarak, AK Parti'yi ve Fethullah Gülen'i bitirme kirli plânı benzeri alçakça bir plânı devreye sokarak AK Parti'yi bitirmek için harekete geçtiler? Niye bu çok kirli operasyonu yaptılar? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
dinden imandan bahsedersiniz ama iftiradan yada kul hakkından bir adım geri durmazsınız... fikirbabanız neyse sizde aynısınız işte... bu vatana kaç yıldır hizmet eden başbakanımıza dış adaklarla sarmaşdolaş olup saldırmaktan gocunmuyorsunuz... helal olsun size... camia vefasızlığın ne demek olduğunu acı bir tecrübeyle yaşatmıştır bu millete... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
Madem siz çok biliyorsunuz şu paraları açıklayınız da bilelim sizden doğrusunu. Buyrun her şeyi bilen iftira atmayan Ertuğrul Bey. Vefasız arayacakssını sayın başbakan bakacaksını malesef. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
![]() Ben bilmiyorum ama süreci bekliyorum... bol kesedende sallama yapmıyorum... Başbakana bakıyorum... gördüklerim; doğruluk, dürüstlük, ahde vefa, samimiyet, hizmet aşkı vs say say bitmez... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|