|
![]() |
#1 |
![]() Akbursa, tamam anladikta bir de HalkBank'a atilan iftiralarla ilgili yapilan haberleri siteye eklesen...
Tabi Ak Parti, ederi milyon dolarlarla ifade edilen HalkBank'in degerini milyar dolarlar seviyesine cikardigi icin zoruna gitti. Anliyorum...
![]() Konu Cihannur tarafından (01-01-2014 Saat 05:43 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Hakaret. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
Bizzat halkbank tarafından açıklama yapıldı. Halkbankasına operasyon yok diye. Halk banka atılan iftira filan yok. Halkbank ile ilgili haberler başbakan ve Ak partinin olayların yönünü başka yere çekmekten başka bir şey değildir. Olay halkbank müdürünün evinden çıkan 4.5 milyon dolar paradır. İzahı yoktur. İmam hatip hikayeside MEB tarafından yalanlandı. Çorum daki o imam hatip lisesinin zaten ihalesi yapılmış. Banka müdürü kuyruklu yalan söylüyor. Başbakan da çanak tutuyor. En acısı bakanlar istifa etti. Ama ben halkbankası müdürünün görevden alındığını dahi duymadım. Ona para veren adam da hayırsever ilan edildi. Başbakan milletin aklı ile dalga geçiyor resmen. Yolsuzluk rüşvet yoktur demiyor bize tezgah var Allah tezgah var diye bağırıp duruyor.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|