Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 12-31-2013, 09:02   #11
Kullanıcı Adı
Isikveren
bu haberi zaten akbursa nickli üyeden oldugunu görünce hemen yine, bakalim hangi dolayli yoldan hükümete çatacak diye merak ettim ::)))

gerçi bu tür ınsanların bu saatten sonra söylediklerını okuyan ve ciddiye alanda kabahat

180 derece dönenlerden ne beklıyorsunuzki...
Isikveren isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-01-2014, 03:12   #12
Kullanıcı Adı
Akbursa
Cemaatte sırtını dönüp, BDp ve pkk ya yüzünü dönenler kaç derece sen onu söyle.
Akbursa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-01-2014, 04:25   #13
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
evet geçenlerdeki havalimanı karşılamasında turnikeleri açtılar ama il başkanlığından elemanın biri elinde binlerce jetonla geldi bir kasa içine kim geçtiyse jetonu attılar...
boş boş bıdı bıdı yapmayın herkese basıldı kimsede beleş geçmedi...
iett'ler beleş biniyor dediniz 197 bin lira ödendi kazlıçeşmedeki milli irade mitingine taşıma için...
bıdı bıdı yapıp salakça yorum yapıyorlar hala bu karaktersiz yalancı ve iftiracı dangalağı bu forumda tutuyorsunuz...
demokrasi isteyen forumtr'ye falan gitsin burası Ak Parti Forumu...ç
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-01-2014, 14:37   #14
Kullanıcı Adı
Akbursa
Videoları izleyin boş yorum yapmayın. Bir kısmı akbil basıyor bir kısmı beleş geçiyor işte.
Akbursa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-01-2014, 20:10   #15
Kullanıcı Adı
xfce
YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=zqVBXTN7jm4

yahu hani kişi başı milligelir 10 bin dolardı bunların akbil alacak parası yok mu?
şaka şaka elbette bir lafımız yok.

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=4py0WbaYQpQ

ama hemen kötü düşünmemek lazım belkide önceden kiralanmıstır bu araçlar.

Konu xfce tarafından (01-01-2014 Saat 20:18 ) değiştirilmiştir..
xfce isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-01-2014, 20:20   #16
Kullanıcı Adı
Ekinoks
Alo polismi diyor orada bir genç, alo polismi?

he alo polis ne olmuş?
makineler adam seçiyor

Şimdi ben akp yi rezil etmek istiyorum polis çağırıyorum fakat polis gelip olayı soruşturduğunda düşmanımın yenilişini değil, alo polis videosunu yayınlıyorum. Hadi olayın asıl uzun görüntülerini yayınlasınlar izleyelim, yada polisin geldiği videoyu.

Oradaki makineler Ak partili ile diğerlerini ayırabilen makineler değil herkes aynı onlara göre 10 kuruş bükülüğünde bir şey, ayrıca oradaki tüm insanların bedava geçmesinin sebebi kalabalığı olabildiğince hızlı tahliye etmek olabilir ve bence bu çocuklarda bedava geçtiler.

Kısacası yalan bu.

Konu Ekinoks tarafından (01-01-2014 Saat 20:25 ) değiştirilmiştir..
Ekinoks isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-01-2014, 20:22   #17
Kullanıcı Adı
xfce
Alıntı:
Ekinoks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Alo polismi diyor orada bir genç, alo polismi?

he alo polis ne olmuş?
makineler adam seçiyor

Şimdi ben akp yi rezil etmek istiyorum polis çağırıyorum fakat polis gelip olayı soruşturduğunda düşmanımın yenilişini değil, alo polis videosunu yayınlıyorum. Hadi olayın asıl uzun görüntülerini yayınlasınlar izleyelim.

Oradaki makineler Ak partili ile diğerlerini ayırabilen makineler değil herkes aynı onlara göre 10 kuruş bükülüğünde bir şey, ayrıca oradaki tüm insanların bedava geçmesinin sebebi kalabalığı olabildiğince hızlı tahliye etmek olabilir ve bence bu çocuklarda bedava geçtiler.

Kısacası yalan bu.
tabi efendim zaten ben espiri yapmak amacıyla o yazıyı yazdım hemen kötü düşünmemek lazım. belkide bundan sonra diger tüm parti mitinglerince ücretsiz yapılır araçlar.

Konu xfce tarafından (01-01-2014 Saat 20:25 ) değiştirilmiştir..
Alt 01-01-2014, 20:40   #18
Kullanıcı Adı
Ekinoks
Alıntı:
xfce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
tabi efendim zaten ben espiri yapmak amacıyla o yazıyı yazdım hemen kötü düşünmemek lazım. belkide bundan sonra diger tüm parti mitinglerince ücretsiz yapılır araçlar.

Lütfen rica ediyorum akbursa ağzıyla yaklaşmayınız. İftirayı olmuş gibi anlatır kendileri siz ona uymayınız.

Oy vermiş 11 yıllık iktidarın mimarları, yani halk.

Günlerdir kendisini gönülden destekleyen insanlara gönülden yapılmış olan bir iyiliği saçma sapan iftiralarla kirletmeyiniz.

Diğer partiler avuçlarını yalasınlar ne bekliyorlardı bir yandan polise saldıracaklar bir yandan devletten faydalanacaklar varmı öyle yağma?

Taksim olaylarında yapılanlar yüksek ova ilçesinin yükseklerinde olsaydı öldürmek için sebep sayılırdı, onların dağdaki örgütten bir farkları yoktu, silahlar ölümler yaralanmalar her türlü kötülükle saldırdılar devlete.

Beğenmeyen işine baksın hemşerim toplanın hepiniz oy vermeyin, kaybederlerse koltuğa siz oturun daha iyisini yapın görelim..
Alt 01-01-2014, 20:50   #19
Kullanıcı Adı
xfce
Alıntı:
Ekinoks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Lütfen rica ediyorum akbursa ağzıyla yaklaşmayınız. İftirayı olmuş gibi anlatır kendileri siz ona uymayınız.

Oy vermiş 11 yıllık iktidarın mimarları, yani halk.

Günlerdir kendisini gönülden destekleyen insanlara gönülden yapılmış olan bir iyiliği saçma sapan iftiralarla kirletmeyiniz.

Diğer partiler avuçlarını yalasınlar ne bekliyorlardı bir yandan polise saldıracaklar bir yandan devletten faydalanacaklar varmı öyle yağma?

Taksim olaylarında yapılanlar yüksek ova ilçesinin yükseklerinde olsaydı öldürmek için sebep sayılırdı, onların dağdaki örgütten bir farkları yoktu, silahlar ölümler yaralanmalar her türlü kötülükle saldırdılar devlete.

Beğenmeyen işine baksın hemşerim toplanın hepiniz oy vermeyin, kaybederlerse koltuğa siz oturun daha iyisini yapın görelim..
hem iftira diyorsunuz hemde
diyer partiler avuçlarını yalasınlar diyorsunuz.
bedava geçtilermi geçmedilerimi?
Alt 01-01-2014, 21:10   #20
Kullanıcı Adı
Ekinoks
Alıntı:
xfce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hem iftira diyorsunuz hemde
diyer partiler avuçlarını yalasınlar diyorsunuz.
bedava geçtilermi geçmedilerimi?
Yalayacaklar tabi, ne olacaktı devlet tüm imkanlarıyla esedin dostu chp mitingine mehteranmı çağırsaydı?

Belediyeleri kazanırken her fakire 600 tl aylık bağlanacak demişti birileri, adamlar yılda 1 gün metroyu bedava yapmış çokmu rahatsız olan binmesin protesto etsin bu iş böyle olur.

İftiranız şu, videodaki gençler yalan söylüyorlar bu bariz. Böyle olaylarda önce haberci çağırılır polis değil..

Polis nerede? polisi arayıp şikayet edeceksin polisi beklemeden gideceksin öyle olmaz o işler.

Polis telefonda önce kimlik no ad soyad gibi bilgileri sorar konuşanı belirler, sonra talebi dinler
Polis bu bilgileri almışsa hadi içişleri bakanlığından rica edelim öyle bir ihbarın olup olmadığını varsa şikayetçileri halka açıklasınlar. Yok öyle bir şey yalan o.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)