Anketler Tüm anketlerimizi burada paylaşıyoruz. |
Anketimiz: akp nin basörtü calismasini basarili buluyormusunuz ? | |||
evet |
![]() ![]() ![]() ![]() |
43 | 55.13% |
hayir |
4 | 5.13% |
en azindan bir adim atilmis oldu |
22 | 28.21% |
yasaklar kanunlasmis oldu, baska bir ise yaramadi |
9 | 11.54% |
Katılımcı sayısı: 78. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
#11 | ||
![]() Alıntı:
az evvel hic kuskusuz imzalamis olan erbakan, simdi dolayli yönlerden imzalamis oluyor, bi elestiri daha gelmis olsa bu iddianiza, kendisi imzalamadi amma imzallati olacak degilmi kardesim ![]() BAKIN HER TÜRLÜ DÜSÜNCENIZE SONSUZ SAYGI BESLIYORUM, tek ricam arastiriniz, ben bu konuda yapmis oldugum derin arastirmalara dayanarak beyanda bulunuyorum, samimi olun peki siz, duyumlarla fikir beyaninda bulunulmaz kardesim. bu sizin arastirma sonucu dogan kaniniz olamaz, zira sonuc yalnis, ben kimseye ithamen hakarette bulunmuyorum, kisilerin yaptiklarini hakkim olarak elestiriyorum, yapilmayani degil yapilani, sizde bu ithami erbakanin icraatina sunarak sahsini zedelemek istemiyor olabilirsiniz, ancak vucut buldugunu düsündügünüz icraatin sonu o sekilde sonuc bulmadi. hocanin hedeflerinin büyüklügü, hedefi olanlarin yoluna tas olmasi bakiminda, bir dönem hatirlarsiniz nice iftiralar atilmis idi, bu ö dönemden kalmis, ancak kurutulali tam 10 seneyi bulmus bir hakarettir. UYANALIM, KENDI KISILIGIMIZ ILE ULASTIGIMIZ KANILARI DILE GETIRELIM, BIZE YAKISAN BUDUR |
|||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|