|
|
#11 | |
|
Alıntı:
sen de beni guldurdun tesekkurler bu arada bayansin dimi? |
||
|
|
|
|
|
#12 |
|
Bi ara kullanıyordum.. Baktım çok skıcı bir iş attım gitti.. Kullanmıyorum
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Doktor verdi uzağı görme problemim var ama takamıyorum..Hatta takmazsam ilerleyip kör olacağımı söyledi ama rahatsız oluyorum..
|
|
|
|
|
#14 |
|
Gözlük takıyorum ben de. Mix astigmatı varmış. Ömür boyu kullanmak zorundayım. Ama ben hep takarım. Takmayınca göremem ki
Yani net göremem.Biz doktora gittiğimizde babama kızmıştı doktor neredeydiniz şimdiye kadar diye. İlk çerçevem sarı gibiydi. Sapı kırıldı. Sonrasını hatırlamıyorum. Diğeri de kalın çerçeveliydi. O zamanlar başım açık olduğu için bu sorun olmuyordu. Hemen çalışkan olduğum anlaşılıyordu :-[ Bunu yemek yerken kırdım. Hem de tam ortadan. Simetrik bir şekilde. Şu anki oldukça ince ve şık bir çerçeveye sahip. Entel gözlüğü Gözlük takmak zordur. Her an uyuyamazsın. Yağmur yağınca gözlüğünün camları hemen yağmur damlalarıyla dolar ve göremezsin önünü. Soğuk bir ortamdan sıcak bir ortama geçince hemen buharlanır. Netice de yine göremezsin. Halbuki daha iyi görebilmek için almışsındır. Son olarak da şunu söyleyeyim. Uyurken gözlüğümü yatağımın altına koyarım. Böylece onu her türlü tehlikeden korumuş olurum. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Enfal kardeş sen en iyisi su tutmayan camlardan al, benimkisine yağmur damlası gelince aşağıya akıyor
![]() |
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Kullanmıyorum...Ama doktora gitsem kesin gözlük verir...Tabi giden kim :-X :-X
![]() |
|