Alıntı:
EniGma Nickli Üyeden Alıntı
Benim cümle terimlerime kafayı takacağına neler yapabiliriz diye düşünsen yeter...
|
benim ne dediğim belli değil mi? protesto edelim diyorum ama eleştiriyorsun. cümlelerin çok boş, takılmamam elde değildi. protesto için güçten, sosyal katılımdan bahsediyorsun, ne alaka? bunlar bireysel konulardır ve bireyi ilgilendirir. buna ilgi birey katında yoğun olursa başarı o derece yüksek olur. yani senin bahsettiğin gibi güçle ilgisi yok.
danimarkanın hz. muhammed karikatürülerini yayımlamasından sonra ürünleri protesto edildi. özellikle orta doğuda çok sayıda danimarka ürünü var. bunlara verilecek en güzel karşılık ürünlerini almamak olurdu. evet, danimarka peyniri arap peynirinden daha güzel, danimarka malları kaliteliydi, süt ürünlerinde liderlerdi ama bunlar maneviyatın önünde değildi. nitekim protesto sonucunda danimarka mallarını ihraç eden firmalar ile danimarka hükümeti birbirine girdi. ihracatçılar hükümete müslümanlardan özür dilemesi konusunda baskı yapmaya başladı. bazı firmalar iflas noktasına geldi. elimize silah alıp çatışmayacagımıza göre onları güçlendiren ekonomilerini, ürünlerini almayarak vurabiliriz.