|
![]() |
#1 |
![]() hayır gerçekleri gösteriyorum bu arada ben bir bayanım
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bayansanız bayanlığınızı ve haddinizi bilin!
Gördüğüm kadarı ile kişilerin yaptıkları eylemlerin bir güruha mal edilemeyeceğini bilecek yaştasınız! Siyasi ideolojiniz farklı olabilir, ancak olayları politik çıkarlarınız doğrultusunda kullanmamanızı öneririm! Buyrun buda benim bakış açım: "BARBAR MÜSLÜMAN! BİR GAZETECİYE SİLAH ÇEKTİ!" Çok hoşunuza gittimi bu yorum! Yada başka bir yerde müslümanları kötü gösterircesine böyle bir haber görseniz tepkiniz aynı olurmuydu! Ne denli hoşunuza giderdi! Provakatif eylemlerinize son vermeniz dilerim! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Küçüklüğümden beri kelimelerin kişiliğin aynası olduğuna inanmışımdır! Kullandığınız cümleler hakkınızda fikir sahibi olmamızı sağlıyor! Dikkatinizi çektiyse haberin kaynağını sormadım! Tamam. Akp'li bir yönetici silah çekmiş. Amenna. Buna bişey dediğimiz yok! Ancak bunu sanki AKP genel merkezinden gelen bir emir uygulanmış gibi gösterme çabasıda nedir! AKP mi dedi çek o silahı diye! AKP nin günahı ne! Konuyu ekleyen kişi olduğunuzdan sorularıma cevap bekliyorum! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Banane ne oluyorsan ol umrumda değil bayansın diye kibarmı davrancam. Sen yanlı haber paylaşmayı bırakta gerçek gündemden bişiler koy! Hem bu haber bile değil sizin kafanızdaki insanların işlerine gelen bi haber ;)
bak bak akpli napmış bak bakk adam namaz kılıo bak bakk akpli çalmışş kafa yok!! |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |