|
|
|
|
#1 |
|
Allah (c.c) hz. evlerimizi bu şekilde inşa etmeyi nasip eylesin. Ailemde haremlik selamlık (imkanlar el vermediği için) yoktur, fakat hasretini çekmekteyim. İnşaallah kendi yuvamda uygular ve yavrularımı bu üzere yetiştiririm. Haremlik selamlık ne demektir bilmek isteyenlere tavsiyem, Beylerbeyi sarayını gezip bilgi edinmeleridir. Eğer imkanları yoksa açıp bir Osmanlı mecmuasından okumalarıdır. Konuyu dile getiren Seleme kardeşime teşekkürler. selam ve dua ile...
|
|
|
|
|
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
|
haremlik selamlık gibi bir anlayıs yok. cünkü zaten kendiliğinden ortaya cıkıyor. kadınlar odanın bir kösesinde oturuyor. erkekler baska bir yerinde. zaten yabancı misafir pek olmuyor. olsa da eğer kalabalık ise farklı yerlerde oturulyor.
ama ben genelde erkeklerin yani olduğu kısımda takılıyorum.. hele babamla dayımın arasında bir konu başlatıp din, siyaset, tarih eksenli onları tartıstırmak yok muuu müthiş bir zevki var:D işte ben biraz bozuyorum genelde. kötü bişey mi? hayır. kadınların arasında danteldi yemekti muhabbetlerine tahammülüm yok.erkek muhabbetleri daha kaliteli oluyor. :utandım:saygısızlık yahut laubalilik gibi bir durum aile de zaten asla söz konusu bile olamaz. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Alıntı:
bu arada haremlik selamlık derken mahrem olduğun kişiler arasında olur...dayın mahremin değil ![]() |
||
|
|
|
|
#4 | |
|
Alıntı:
lakin genelde işte erkeklerin arasında muhabbette oluyorum, cocukluktan beri :utandım: evet kadınlarınki sıkıcı oluyor. yemekti danteldi cocugun okuluydu filan :p |
||
|
|
|
|
#5 |
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
bakıs acısı... neden yanlıs? sonucta babamın yanında oturup konusuyorum yahut dinliyorum. faydalanıyorum. cünkü cevremde Allaha sükür hep kaliteli insanlar var. akraba olmasa da aile dostlarımız olarak..
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
|
|
|