|
![]() |
#1 |
![]() Allah kardeşimize acil şifa, yakınlarına sabır versin. Allah kimseye böyle durumlar yaşatmasın. Elimizden gelen maddi, manevi yardımları esirgemeyelim. Hayat; ne zaman gülüp, ne zaman ağlatacağı belli olmaz. selam ve dua ile...
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
beni o kadar derinden etkilediki anlatamam..çünki benimde oğlum şu anda yatak vaziyette yatıyor..trafik kazasından..2 yıl evvel kaza yaptı otomobil ile ve beyinden hasar aldı..2 ay makınada bağlı kaldı ölür denen oğlum ölmedi rabbim bize bağışladı..ama beyinden hasar aldığı için ıkı yıldır evde yatalak olarak yatıyor.. oğlumun adı: FATİH.ERMİŞ.. ![]() evlat acısını hiç vermesin..oğlum şu anda 20 yaşında.. ateş düştüğü yeri yakar derlerya..ben o annenin halini iyi biliyorum . rabbim o anneyede yardım etsin..ama biz iktidarız,biz ıkı dudak arasındaki yardımı esırgememelıyız.. kendim için bi şey istersem namertim derdi demirel..bende kendim için bi şey istemiyorum..ben ta buradan nevşehırden..egemızın incisi ,izmir deki bir vatandaşıma yardımcı olmak,,hakkın rızasını kazanmak,vebali üzerimden atmak,ve hayır duası almak istiyorum.. işte cennetin tapusu..allahın izniyle. allah rızası için..muhammet s.a.v hurmetine izmir teşkilatı yardım edin... mahkemeyi kubrada ben mevlama...yarab ben tebliğ ettim anlattım ,söyledim ,ve elımden gelenı yaptım rabbim diyebileceğim. allahım tum dertlilerimize deva versin,hastalarımızada şifa versin. not:en az 10 birime mail attım ama hiç ilgilenilmedi..her şey gönlünüzce olsun.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|