|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
Feyza kardeşim, kitapla alakalı yorumlarınızı hasretle bekliyoruz. İnşallah bizlerde en yakın zamanda kitabı tamamlayıp yorumlarımızı paylaşacağız. Hepimizin istifade edeceği bir okuma serüveni içinde ilerlemek niyetimizdir. İnşallah eksikliklerimizi de görüp hep berabere aha güzele ulaşacağız. selamlar
![]() |
||
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Kitap elime bu gün ulaştı..
Yalçın abimiz ve gönülden ablamıza teşekkür ediyorum.. Yarın okumaya başlıycam inşAllah.. Selametle.. |
|
![]() |
#3 |
![]() Kıymetli Arkadaşlar,
Kitaplarımız yalçın hocamız ve gönülden ablamızın yoğun gayretleri ile ellerinize ulaştı ve hepimiz okumaya başladık inşallah kitapları.. Kitabı henüz bitirmesek dahi de yorumlarımızı kitap için ayırdığımız sayfa da belirtebiliriz. Böylece okumadığmız satırlara ulaşmak için daha gayretli bir okuma gerçekleştirebiliriz.. Kitap belirleme işlemini anket yöntemiyle yapacağımızı daha önce zikretmiştik, Sükûtun Çığlıkları'ndan sonra okuyacağımız kitapla alakalı önerilerinizi bekliyoruz arkadaşlar.. Kitap belirleme sürecinin çok uzamaması için böyle bir yol takip ediyoruz.. Ankette yer almasını taleb ettiğiniz kitapları burada belirtirseniz daha güzeli bulma yolunda uzun bir adım atmış olacağız. Her konuda , istediğiniz sayıda kitabı teklif edebilirsiniz arkadaşlar.. İlgi ve alakınız için şimdiden çok teşekkür ederim hepinize.. selamlar ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Ben Osman Nuri Topbaş hocamızın ''İnsan denen muamma'' isimli kitabını öneriyorum..
![]() ![]() |
|
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
İlgin için teşekkürler duygu kardeşim. Arkadaşlarımız da okumamız gerektiğine inandıkları kitapları bizlerle paylaşırlarsa anketi bir an önce başlatırız. Siyaset, tarih, felsefe, din, hikaye, roman ... Her konuda kitap önerilerinizi bekliyoruz arkadaşlar.. Tavsiyeleriniz arasından seçilen kitaplarla anketimizi başlatacağız ve en çok oyu olan kitabı beraberce okuyacağız inşallah.. Katılımlarınızı bekliyoruz.. selamlar |
||
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Konu Feyza tarafından (11-08-2008 Saat 21:18 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|