|
![]() |
#1 |
![]() Tabiki Benim tatmin olmamın bana veya başka kimseye yararı olmayacaktır. Üzüntü duyduğum nokta şu; oyların %47sine mensup bir iktidar(ülkenin yarısı) eğer o halkı arkasına alıp ülkeyi düşünmeden milyonlarca dolar zarara sokan gafillere boyun eğdiremiyorsa ( 7 yılda ) bu işte bir gariplik vardır gibi düşüncelere neden olmak tadır.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Yanlışınız var.. Ak parti o gafillere boyun eğdirmediği için biz bu konumdayız..Şu anda ecevit dönemindeki gibi bir hükümet başta olsaydı ekonomide halkta yerlerde sürünüyor olurdu..
Az evvelde belirttim.. Türkiye ekonomik anlşamda en rahat dönemini hükümeitmiz döneminde yaşamıştır..Aksini iddia eden ispat etsin diyoruz.. Biz zamlardan memnu olduğumuzu belirtmiyoruz dikkat edin.. Biz yapılan zamları ve ekonomik sıkıntıyı hükümete mal edenlere kızıyoruz.. Hangi hükümet döneminde, ekonomik anlamda dünya lideri bir devlet (ABD) Türkiye'den rekor faizle borç para aldı..? Hangi hükümet döneminde ımf borcu rekor derecede düşüş gösterek neredeyse yok oldu..? Eski hükümetler ile şu anki hükümet dönemindeki mazot zamlarını karşılaştıralım mesela..Varmısnız..? Bunlar ufak,sıradanmış gibi görünsede aslında ne kadar büyük işler yaptığımızın ve yapacağımızın göstergesidir.. Ben seçmen olarak hükümetimi bu yönde asla suçlamıyorum.. Ekonomik zarara sebebiyet verenler bunu hükümete mal etme gafletine düşüyorlar ama avuçlarını yalarlar.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() Ancak görüyoruz ki halkımız maç muhabbeti yapar gibi yorum yapma seviyesini aşmış. %47 si AK Partiye oy vermiş. Hortumları kesilenleri saymaya gerek olduğunu düşünmüyorum. Çünkü görmek isteseydiniz son 7 yılda kesilen hortumları görürdünüz diye düşünüyorum. (Belli ki siyasetle ilgilisiniz.) Şu ayrıntıyıda gördünüz ancak dile getirmekte fayda var. Milletimizin %47 si AK Partiye oy verdi. Milletimiz bu oyu gafillere boyun eğdirmede dahil bir çok konudaki kararlı adımlarını gördüğü için verdi. O yüzden siz rahat olun. Milletimize güvenin. Bu millet Allahın izni ile en doğrusuna karar verebilecek iradeye sahiptir... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |