Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 11-21-2008, 18:48   #1
Kullanıcı Adı
laiklik
Alıntı:
çilik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sıkıştın mı noldu:d:d:d
ya cahil insanlar bilgisizler gelip burda ezbere konuşmayın
biz asla sıkısmayız bu noktada senin gibi cahil bir inasna akpliye bisey anlatmam kafanı o cukurdun cıkar kendin ögren sana acıklamak yapmak zorunda degilim

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-21-2008, 18:50   #2
Kullanıcı Adı
çilik
Alıntı:
laiklik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
biz asla sıkısmayız bu noktada senin gibi cahil bir inasna akpliye bisey anlatmam kafanı o cukurdun cıkar kendin ögren sana acıklamak yapmak zorunda degilim
Birşey konuşuyorsan anlamını bileceksin
ben bilmediğimden değil anlamını amacım senin gibi bir kişiyede olsa doğruyu göstertmek.
İşte sizinle bizim aramızdaki Fark Bİzİm farkımız"Farklılıklara İyi niyetli BAkışımız" sizinkisi ise " Aşalayıcı bakmanız"
çilik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-21-2008, 18:53   #3
Kullanıcı Adı
laiklik
Alıntı:
çilik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
birşey konuşuyorsan anlamını bileceksin
ben bilmediğimden değil anlamını amacım senin gibi bir kişiyede olsa doğruyu göstertmek.
işte sizinle bizim aramızdaki fark bizim farkımız"farklılıklara iyi niyetli bakışımız" sizinkisi ise " aşalayıcı bakmanız"
sunuda acıklayım seni muhafazakar oldugun icin asla aşagılamam her yerde yerin vardır ama akp birini aşagılarım yobaz olarak görmeye devam ederim işte fark akp yaptıklarını pislikleri görmemezden gelip allah diyenleri aşaşgılarım akp paçavarasınız soncuta
Alt 11-21-2008, 18:55   #4
Kullanıcı Adı
çilik
Alıntı:
laiklik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sunuda acıklayım seni muhafazakar oldugun icin asla aşagılamam her yerde yerin vardır ama akp birini aşagılarım yobaz olarak görmeye devam ederim işte fark akp yaptıklarını pislikleri görmemezden gelip allah diyenleri aşaşgılarım akp paçavarasınız soncuta
Hani siz herkese karşı hoşgörülüydünüz.Bana Gelip burda akparti yüüznden seni aşallarım deme.Sen beni Yolda görsen başörtümden dolayı da aşallarsın
çilik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)