ama şöyle bir araştırdığım kadarıyla şıvan perver....pkk lı değil....ilki bilmem....ama şimdi pişman olduğunu biliyorum yanlışmıdır.
Benim de okuduğum kadarıyla 10 yıldır evet öyle imiş.Hatta pkk ve sempatizanları tarafından da protesto ediliyormuş.Benim için şuan önemli diyorsanız birşey diyemem tabiki ama benim de güvensizliğimin odak noktası da budur.
Benim de okuduğum kadarıyla 10 yıldır evet öyle imiş.Hatta pkk ve sempatizanları tarafından da protesto ediliyormuş.Benim için şuan önemli diyorsanız birşey diyemem tabiki ama benim de güvensizliğimin odak noktası da budur.
evet işte benim için şuan önemlidir....şuan dağlarda olup kaçmak isteyen yüzlerce kişi var bunlarda gelse pişmanım dese benim için bu önemlidir....yeterki bilinçlensin...
evet işte benim için şuan önemlidir....şuan dağlarda olup kaçmak isteyen yüzlerce kişi var bunlarda gelse pişmanım dese benim için bu önemlidir....yeterki bilinçlensin...
Aslında mantık doğru ve olması gereken.Ama üst düzey pkk lılar için bunu desteklemem.Ve zaten yeni yasada da bunlara yer yokmuş.Herşeyin hayırlısı diyorum
Aslında mantık doğru ve olması gereken.Ama üst düzey pkk lılar için bunu desteklemem.Ve zaten yeni yasada da bunlara yer yokmuş.Herşeyin hayırlısı diyorum
ben pkk için....ve bu vatanı bölenler ve nifak sokanlar için.....asla ama asla konuşmam...ben gerçek müslüman kürtler için konuşurum....çünkü ben kürdüm...evet inşallah vatan ve millet için hayırlısı olur...ama ben trt de ki kürtçeden hiç anlamıyorum....umarım benim anlşadığım kürtçe çıkarda banada yarar
[/b] ben pkk için....ve bu vatanı bölenler ve nifak sokanlar için.....asla ama asla konuşmam...ben gerçek müslüman kürtler için konuşurum....çünkü ben kürdüm...evet inşallah vatan ve millet için hayırlısı olur...ama ben trt de ki kürtçeden hiç anlamıyorum....umarım benim anlşadığım kürtçe çıkarda banada yarar
Beni yanlış anladınız.Benim sizin saydığınız nitelikteki kürtlere karşı hiçbir antipatim yok.Ayrıca şunu da belirtmek isterimki severek kürtçe müzik dinlerim ve halaylarında da oynarım yani yanlış anlamayın beni lütfen. Saygılarımla...
Beni yanlış anladınız.Benim sizin saydığınız nitelikteki kürtlere karşı hiçbir antipatim yok.Ayrıca şunu da belirtmek isterimki severek kürtçe müzik dinlerim ve halaylarında da oynarım yani yanlış anlamayın beni lütfen. Saygılarımla...
yok..est...ben sizi yanlış anlamadım....anlatmak istediğinizi anladım rahat olun