Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 12-31-2008, 14:13   #1
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
ALPEREN4425 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Teşekkür edilecek birşey yapmadım. Eğer duyarlı davranıp destek verirseniz bizler teşekkür ederiz.

Haber eylemin yapıldığı tarihte dünya gündeminde bile yer bulmuş Hristiyan aleminde tepki çekmişti.

Lakin o zaman bu eylemi haber yapanlar Alperenlerin ceza almasını haber yapmadılar. Sessiz sedasız biz duyurmaya çalışıyoruz.
Teşekkür paylaşımına idi..

Yoksa Alperen diye tutturman da yanlış. Namazın alpereni şusu busu olmaz.

FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 12-31-2008, 15:27   #2
Kullanıcı Adı
ALPEREN4425
Alıntı:
FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Teşekkür paylaşımına idi..

Yoksa Alperen diye tutturman da yanlış. Namazın alpereni şusu busu olmaz.

Benim teşekkürüm de vereceğin desteğe idi.

Yoksa Alperen diye tutturmadım ben. Eylemi yapanlar ve ceza alanlar Alperen Ocaklarına mensup olduğu için Alperen kelimesini kullandım. ''AK Parti'' iler kılsaydı ''AK Parti''li gençler derdim. Ne yani kim olduklarını belirtmeden mi yazacaktık haberi.

Konu FarukARSLAN. tarafından (12-31-2008 Saat 15:38 ) değiştirilmiştir..
ALPEREN4425 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-31-2008, 15:43   #3
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
ALPEREN4425 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Benim teşekkürüm de vereceğin desteğe idi.

Yoksa Alperen diye tutturmadım ben. Eylemi yapanlar ve ceza alanlar Alperen Ocaklarına mensup olduğu için Alperen kelimesini kullandım. ''AK Parti''iler kılsaydı ''AK Parti''li gençler derdim. Ne yani kim olduklarını belirtmeden mi yazacaktık haberi.

Hâlâ destek diyorsunuz. Teşekkürü siz hissedemiyorsanız ben ne yapayım ki?

Haberi de iyi hoş yazmışsında namazın AK Partilisi de olmaz alperenide olmaz, kılan Müslümandır ve Emir olduğu için kılıyordur, bitti. İkinci mesajınızda da geçmese Alperen lafı bende demezdim ''alperen diye tutturman yanlış diye''

Yani bilmiyorum ordan bakınca nasıl gözüküyor ama o tavrı takınınca burdan reklam gibi duruyor... Mâruz gör.
Bu yüzden olmaz işte namazın siyaseti
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)