|
![]() |
#1 |
![]() özgün genç ve murat sizdende başka bir şey beklemek biraz lüks olurdu.Eğer kurtuluş savaşı yada çanakkalede savaşıp da şehit olan dedeleriniz varsa inanın duysalar bu sözler karşısında sizi kulağınızdan tavana çivilerdi.Bende zevkle size bakardım.Allahtan sizin gibi düşünenler fazla olmadığı için ki ben bunları genellikle niyazi sınıfına koyarım vatan her zaman baki kalacaktır.Sizde kenarından istifade edersiniz.
Suda boğulanların ,ateşte yananların,ilim yolunda ölenlerin,doğumda ölenlerin,nafakasını kazanırken ölenlerin vs.vs. bile Şehîd-i Uhrevî sayıldığı dinimizde vatan için ölenlerin ne eksiği var.Vatan için ölenler üvey evlat muamelesimi görecekler. Ben sizin gibi düşünenlere ancak yazıklar olsun derim.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
Hasbinallah venimel vekil. Sizler gibi empati duygusundan tamamen yoksun, anlayışsız, hoşgörüsüz bir zümrenin mesajlarımızı nasıl anlayacağını düşünüp ona göre mi yazsaydık diye kafa yormak lazım. Benim mesajım çok açık, tekrar etmiyorum. O yazdıkların benim mesajıma karşılık olamaz. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|