|
|
#91 |
|
tabikide biz milli görüşlüyüz..
Hakkı hakim kılmak gayemiz inan Besmeleyle yola çıktı ERBAKAN Ne çileler çekti Savunan Adam Dönmedik dönmeyiz Milligörüşten. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#92 | |
|
Alıntı:
![]() ama beni cumhur başkanı yapasa...bu kabileyi hemen bozarım... hamza yürekliyi...kademi....şeyşamili...getirirm ![]() ![]() ![]() |
||
|
|
|
|
|
#93 |
|
yalçın hocam, seleme beni beğeni verecem diye kandırdı. beğeni gücündeki 49 u görünce şeytana uydum ve aldım onu kabineme
![]() al beğenini çık kabinemden. baksana cumhurbaşkanı olunca kabineyi bozacakmış ![]() |
|
|
|
|
|
|
#94 |
|
Ben adaylar konusunda MKYK yla çalışıyorum.Adaylarımı çalışma bittikten sonra açıklayacağım.:D
|
|
|
|
|
|
|
#95 | |
|
Alıntı:
aman çıkarım çokta umrumda değil;) |
||
|
|
|
|
|
#96 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#97 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#98 | |
|
Alıntı:
Çankayayı almamızın kesin olduğunu görebiliyorum,bunun için daha stresten uzak rahat bi aday çıkarabiliriz,Fakat İzmire sıkı bi aday gerekli..Ayrıca Arsenikhaberleri son zamanlarda artmalı ki izmir halkı tereddüte düşsün chp'ye oy vermekte ![]() |
||
|
|
|
|
|
#99 |
|
Cumhurbaşkanı: Yalcın KARACA
Başbakan: Faruk ARSLAN Dış İşleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı: KaraEşref Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı: Adem Etyemez İç İşleri Bakanı: Abdullah kaç Kültür ve Turizm Bakanı: DolunayKADİM Diyanet Bakanı: Duyguseli Milli Eğitim Bakanı: Dilemma Maliye Bakanı:Abdullah Kaç Tarım Bakanı: e çiftçi Orman Bakanı: Azra Kadından Sorumlu Devlet Bakanı: Zeynep Ulaştırma Bakanı: Furkanca Devlet Bakanı: Objektif Devlet Bakanı: Akkelebek Devlet Bakanı: Ahmet ERMİŞ Kim düşündü bunu cok güzel ya ![]() Konu Seyyah tarafından (11-13-2009 Saat 21:35 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
|
#100 |
|
|
|
|
![]() |