![]() |
#1 |
![]() ![]() CHP Genel Saymanı ve parti sözcüsü Mustafa Özyürek, dün akşam yayınlanan ve Tuncay Güney'in konuk edildiği program nedeniyle TRT aleyhine dava açılacağını bildirdi. Özyürek, yaptığı yazılı açıklamada, Tuncay Güney'in ''Ergenekon'' davası kapsamında 2001 yılında emniyetteki anlatımlarının televizyon kanallarında yayınlanmasını eleştirdi. Güney'e ait bantların ''Ergenekon'' iddianamesinde kullanıldığını, savcıların ve mahkemenin yeni bir bilgiye sahibi olmasının söz konusu olmadığını belirten Özyürek, şunları kaydetti: ''Öyle ise bu bantlar niçin şimdi televizyonlarda yayınlanıyor? Amaç toplumu etkilemek. Ergenekon'da ortaya atılan suçlamalar Başbakan'ın çabalarına rağmen halka inandırıcı gelmedi. Şimdi bir meczubun kasetleri halka doğrudan yayınlanarak toplum etkilenmeye çalışılıyor. Yüze yakın kişi suçlanarak kişilik hakları çiğneniyor. TRT'den, kasetteki suçlamalara ek suçlamalar yayınlanıyor. AKP yandaşı bir gazeteci CHP ile ilgili soru soruyor ve meczup cevap veriyor. CHP'ye ağır suçlamalar yapılıyor. Böylece TRT suç işliyor. AKP'nin muhaliflerini hırpalamak için her yolu mübah sayan anlayışı bir kez daha TRT ekranlarından yayınlanıyor. Bu durum, ahlaken de siyaseten de hukuken de kabul edilemez. Avukatlar konuyu inceliyor. CHP olarak hakkımızı koruyacağız. TRT aleyhine dava açacağız.'' Özyürek, AK Parti'nin ''Ergenekon'' davasını kullanarak artan işsizliği ve yolsuzlukları örtmeye çalıştığını, Deniz Feneri davasını unutturmayı amaçladığını da ileri sürdü. ![]() sabah
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() AKŞAMKİ PROGRAMI SEYRETTİM... CHP ZİHNİYETİ HAKKATEN KOKUYO ZİHNİYETLERİ KOKUYOR... HELE DOGU PERİNÇEK İ SAVUNAN AVUKAT BENİ ÇİLEDEN CIKARDI... BUNALRIN BİLDİKLERİ ÜÇ BEŞ PARCA BİRŞEY VAR, SIKIŞINCA KULLANIOLAR.. ATATÜRK- CUMHURİYET- LAİKLİK-TSK-İRTİCA HORTLADI-AMERİKA EMPERYALİZMİ VB...AGIZLARINDNA BAŞKA BİR ALF CIKMIYOR. YAZIKLAR OLSUN BE... SAVUNDUKLARI YALCIN KÜÇÜGÜN DOGU PERİNCEGİN NE VİDYOLARI NE FOTOLARI VAR AHLA GÖRMÜYOLARMI? BEN BURADAN SUNU CIKARIRIM İNSANİ YANIM VİCDANI YANIM ARTIK BİR TARAFDA, BU İNSANLARI SAVUNAN KİM VARSA BİLİNMELİKİ BU İŞİN İÇİNDELER... BUNLAR İNSAN DEĞİLDİR İNSANDA UTANMA OLUR...ŞEREF OLUR... BU MİLLET CANAKKALEDE-GAZZEDE - BALKANALRDA -ORTA DOGUDA ONLAR İÇİN ŞEHİT OLMADI/// BAY COK BİLMİŞ ELİTLER... ///SİZ DUA EDİNKİ- ŞÜKREDİNKİ YAVUZ'LAR ,FATİHLER ,KANUNİLER ,SELAHADDİNLER SU AN YOK// EGER OLSALARDI.......
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Türkiye'nin yılmaz bekçisi CHP nin yeni bir savunmasını iftiharla sunarlar..!Anamuhalefet CHP Ak partinin birinci iktidar gününden başlayarak bugüne kadar Yargıyı boş yere meşkul etmekte,israfa,zaman kaybına neden olmaktadır.O yüzden alıştık artık bu davalara.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() unutmayalım AK Parti nin bu gücünün arkasında chp nin çok büyük emeği var:D
Konu FarukARSLAN. tarafından (01-15-2009 Saat 21:10 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() BEN HALK OLARAK İZİN VERİYORUM.22 TEMMUZDA DA BELGELEDİK.CHP'NİN HADDİNEMİ DÜŞMÜŞ...SANDIKTA GÖRÜŞÜRÜZ.ALTINA SİZİDE GÖMECEĞİZ.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() chp nin dava açmadığı bir olay var mı merak ediyorum..mızıkçı coçuklarıda geçtiler hemen herşeye dava açıyorlar
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
chp nin saçmalayarak attığı her adım AK Partinin lehinde olmuştur...bunu kabul etmenin AK Parti'nin desteğini halktan aldığı gerçeğine halel getireceğini sanmıyorum... Konu FarukARSLAN. tarafından (01-15-2009 Saat 21:10 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Kendi kanallarında ki pisliklere rezilliklere, bakmadan devletin kanalında Tuncay Özkan'ın konuşmasına içerliyorlar.. Varsa yalan yahut yanlış bir söylem çıkın o sözleri söyleyeni dava edin, zorunuz neden ki?..
Basın özgürlüğünden dem vurmasını biliyorlar işlerine gelmeyince.. Bu kadar da çukurluk olmaz yahu! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|