|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
İslamiyetin yanına başka bir şey gelirse islamiyet oradan uzaklaşır.(Türk-İslam, Ilımlı İslam vs.) Tabiki tarihimizde büyük işler başarmış bir milletiz ancak yine M.Akif Ersoy diyoki. Araplar Türksüz Türkler Arapsız büyük devlet olamaz.
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
![]() Birazdan başka bir kardeşimiz gelir yazar Alevi bir Türk olduğum için... diye ne var bunda. ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
![]() Osmanlı bile kendisiyle onur duymamıs. Fatih Sultan Mehmed Han İstanbulu feth ettiğinde oturup yerden bir avuç toprağı başına serpmiştir. Gururlanmadığını göstermek için. Çünkü Büyüklük ırkta veya herhangi bişeyde değil. Takvadadır. ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
İşlerini aksattıysam özür dilerim. ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
![]() Bu arada imzanız süper.... ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
![]() İmzamdaki yazımı yaşantıma aynen aktarmaya çalışıyorum. Beğendiğin için Tesekkürler. ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
Alttaki şiiri dikkatle okumanı tavsiye ediyorum. Ben ki Evet, Arnavud'um.. ey unsur-i isyan, bu ne elim izmihlal? seni tahrik eden üç beş alığın marifeti. ya neden bekliyordun bu rezil akibeti. hani milliyetin islam idi....kavmiyet ne! sımsıkı sarılıp dursaydın a milliyetine. 'arnavutluk' ne demek var mı şeriatta yeri? küfr olur başka değil, kavmini sürmek ileri. arabın türke, lazın çerkeze yahut kürd'e; acem'in çinliye rüçhanı mı varmış? nerde... müslümanlıkta 'anasır' mı olurmuş? ne gezer! fikr-i kavmiyeti tel'in ediyor peygamber. en büyük düşmandır ruh-i nebi tefrikanın adı batsın onu islama sokan kaltabanın ne araplık ne de türklük kalacak aç gözünü dinle peygamber-i zişanın ilahi sözünü türk arapsız yaşamaz; kim ki 'yaşar' der delidir. türk ise arabın hem sağ gözü, hem sağ elidir. veriniz başbaşa zira sonu hüsran-ı mübin ortada ne devlet kalıyor billahi ne din. 'medeniyet' size çoktan beridir diş biliyor; evvela parçalamak, sonra da yutmak diliyor. bunu benden duyunuz, ben ki evet, arnavud'um başka bir şey demem...işte perişan yurdum. mehmet akif ersoy |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
türk adı nerden geliyor? |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|