|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
ne zaman kazandı bu başarıları? 1453 yılında.. ben ne yapayım geçmişi? güncele bakalım. trabzon 2000 yılından sonra saçma sapan takımlara elenmişken tek bir başarısı yokken gelip Fenerin bir maçta 5 yemesini eleştirmeniz mantık işi değil. trabzon şampiyonlar ligine katıldı mı hatırlamıyorum. bir iki defa ön elemede elenmişti onu hatırlıyorum Dinamo Kiev'e. şamp.liginde hiçbir başarısı yokken, defalarca şampiyonlar ligi heyecanını tatmış bir takımı eleştiremezsiniz. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
İyi de araya Avrupayı, Fener'in avrupa karnesini ortaya döken biz değildik ki.. Sizdiniz. Fenerin 5 yemesini de eleştireni pek bulamazsınız.. Zurna başlığı olarak kullanılır genelde böyle şeyler.. ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Takımların biri Fenerbahçe diğeri Trabzonspor ikiside Türkiye'nin değerli takımlarından. Yabancı ülkelerle maç yapıldığında bu takımların bütün futbolcuları tek yürek olarak sahaya çıkıyorlar ve Türkiye için mücadele veriyorlar. O zaman kimse şu fenerin futbolcusu bu trabzonun futbolcusu diye ayırım yapmıyor ve şu futbolcunun sayesinde bu futbolcunun sayesinda maçı kazandık da demiyor şimdi neden Trabzon şu kadar başarılı Fener bu kadar başarılı diye konu uzuyor inanın bir anlam veremiyorum.
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
bir fanatik kalkıp beni bilgisizlikle suçladı nasıl bilmez mişim..?? ben hayırlı olsun diyorum adam kalkıp KISKANANLAR ÇATLASIN diyor. eğer gerçekten kıskanan varsa çatlasın emi ![]() ben dediklerimi tekrarlıyorum adam kalkıp fener avrupada sıfır çekti yok bilmem hangi takımdan 5 yedi diyor. konuyu böyle sakız gibi her tarafa çeken, yorumları anlayamayan başka birini daha görmedim. polemik olsun da nasıl olursa olsun anlayışında muhteremimiz. velhasıl tartışma bundan ibaret hocacım ![]() Allah, anlama güçlüğü çeken kardeşlerimize anlayabilme yeteneği versin. (Amin) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|