|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() HAYIR TABİ Kİ MİLLİ GÖRÜŞÇÜ OLMAK ZORUNDA DEĞİLSİN AMA DÜŞÜNMEK ZORUNDASIN ASRININ ALİMİNE BİAT ETMEDEN ÖLEN CAHİLİYE ÖLÜMÜYLE ÖLMÜŞ DEMİYORMU PEYGAMBERİMİZ VE GÜNÜMZ ASRI İÇİN BUNA BAKTIĞIMIZ ZAMAN BU ALİMİN ERBAKAN HOCAM OLDUĞUNU GÖRÜRSÜN ÇÜNKİ DÜNYADAKİ BİR ÇOK ALİMİ DİNLEİDM ONLAR DAHİ HİTAP EDERKEN HOCAM DİYE HİTAP EDİYORLARDI
|
|
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
yaa belki Hırıstiyan'ımdır... bu yinede senin bana karışma hakkını sağlamaz... ;) bak kardeşim herkese sayğı göstermeyi öğrenin önce sonra karşı görüşlerle diyaloglara gir... sen kimseye saygı göstermessen saygı beklemen de anlamsız olacaktır o zaman... ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() OLABİLİR GEÇENLERDE İSTANBUL ERMENİ PATRİĞİNİ DİNLERKEN ERMENİ HRİSTİYANLAR OLARAK OYUMUZ AKP YE DEDİ BELKİ SENDE ONLARDANSIN BU KADAR FANATİK AKP Cİ OLDUĞUNA GÖRE
|
|
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
konuyu da ne güzel değiştiriyosunuz yaa... ![]() elhamdulillah müslümanım fakat diyelim ki hırıstıyanım yenede sizin saygı duymanız gerekir... ![]() tabi saygı nedir biliyosanız... ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() AH AH MÜSLÜMANIM DİYORSUNUZ AMA ZİNANIN SERBEST BIRAKILMASINI DESTEKLİYORSUNUZ NASIL İŞ ANLAMADIM ZİNA YAPANI CEZALANDIRMAK DEVLETE VACİP DEĞİLMİ SORUYORUM
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|