Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 02-06-2009, 22:18   #31
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Alıntı:
Ümmü_Seleme Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
maşallah nelere dikkat ediyorsunuz...siz demeseniz hiç bakmayacam bile ama ben bişi çıkaramadım..çokmu safım
Bilmem ona siz karar verin... Biz çok dikkatliyiz de denebilir..
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-07-2009, 01:47   #32
Kullanıcı Adı
ak61
Chp önde bizim yarımız kadar oy alsın sonra korkarız:D
ak61 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-07-2009, 02:03   #33
Kullanıcı Adı
....tuğbA.....
yinede bence hafife almamakta yarar var........
bu kesim azda değil hani......
beklenmedik bir sonuçta çıkabilir......
gerçi bu adayla biraz zor olur ya......
....tuğbA..... isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-07-2009, 04:19   #34
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
ebu ubeyde Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
EVET BUGÜN YENİLMİŞ GİBİ GÖRÜNEBİLİRİZ AMA BU YENİLGİ BELKİ BİZİM AÇIMIZDAN DAHA HAYIRLIDIR....
ONLARIN AÇISINDAN ZAFER AMA BIRAKIN ARTIK BU CHP KORKUSUNDAN ONLAR GELSELERDE ELHAMDÜLİLLAH ÜMMETİN GENÇLERİ İYİCE BİLİNÇLENDİ ESKİ 28 ŞUBAT NESLİ YOK GEREKİRSE BU YOLDA ÖLÜRÜZ AMA BU ÜLKE DE İSLAMA ZARAR GETİRTMEYİZ O YÜZDEN CHP KORKUSU YERSİZ.........

Eee, siz mağlubsunuz orası tamam yani. Peki bu sizdeki CHP 'korkusu'mu CHP rızası mı?..
Hangisi?
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-07-2009, 10:13   #35
Kullanıcı Adı
ebu ubeyde
Alıntı:
FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Eee, siz mağlubsunuz orası tamam yani. Peki bu sizdeki CHP 'korkusu'mu CHP rızası mı?..
Hangisi?
öncelikle islam tarihi içinde bir çok malubiyetin zafere dönüştüğünü biliyorsunuz.........
misal cengiz han ve ordusu celaleddin bin harzemşahla savşmaya hazırlanırken celaledin harzemşah adamlarından birisinin ihanetine uramış ve ordusu dağılmıştı ki artık herkes celaleddin bitti derken.....
o emrine küçük bir ordu topladı ve yenilgi nedir bilmeyen moğol ordularını mahvetti ve bu bir mağlubiyetten bir zaferin doğacaına işarettir...

biz allah tan başkasına rıza göstermeyiz ......
eğer bizde chp yada tağut korkusu olsaydı afganistan da çeçenistanda filistinde ve bir çok cephede milli görüş genci şehit olmazdı sizin isimlerini bilmediğiniz yerlerde elhamdülillah biz tağuta kan kusturduk yani merak etmeyin kimseden korkumuz yokkk.
ebu ubeyde isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-07-2009, 10:16   #36
Kullanıcı Adı
ebu ubeyde
Alıntı:
özgün genç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Onu üstteki arkadaşın sinsi iması üzerine söyledim
ben gerçekleri ima ettim buna sinsilik demek yanlış olur ki akrabalarımdan bir çok kişi chp korkusu nedeniyle iktidara taşıdı sizi
Alt 02-07-2009, 10:48   #37
Kullanıcı Adı
*AZRA*
evet ben bunu haberlerde görmüştüm süpper haber yaff
*AZRA* isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-08-2009, 04:59   #38
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
ebu ubeyde Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
öncelikle islam tarihi içinde bir çok malubiyetin zafere dönüştüğünü biliyorsunuz.........
misal cengiz han ve ordusu celaleddin bin harzemşahla savşmaya hazırlanırken celaledin harzemşah adamlarından birisinin ihanetine uramış ve ordusu dağılmıştı ki artık herkes celaleddin bitti derken.....
o emrine küçük bir ordu topladı ve yenilgi nedir bilmeyen moğol ordularını mahvetti ve bu bir mağlubiyetten bir zaferin doğacaına işarettir...

biz allah tan başkasına rıza göstermeyiz ......
eğer bizde chp yada tağut korkusu olsaydı afganistan da çeçenistanda filistinde ve bir çok cephede milli görüş genci şehit olmazdı sizin isimlerini bilmediğiniz yerlerde elhamdülillah biz tağuta kan kusturduk yani merak etmeyin kimseden korkumuz yokkk.

Şimdi konunun zaferle mağlubiyetle alakası yok geçelim buraları.. Milli Görüş'te emin ol senin kadar benim de benimsediğim bir 'oluşum'dur.

Demek istediğim; sadede gelin, sorduğum soruya cevap gelmedi?
Korkusu olmayana 'küfr' de olsa 'yandaşlık' oluyor mu yoksa lügatınızda?

Hani bunun için sordum. Yoksa mağlubiyeti kabul edip sonra mağlubiyetlerin zafere dönüştüğünü 'bilmek' tırı vırı geliyor insana..

Tarih umulmaz, yazılır.
(Yazmak içinde kalem herkese -genelde- bir kez gelir. Ve tarih boyunca böyle olmuştur)

Konu FarukARSLAN. tarafından (02-08-2009 Saat 05:01 ) değiştirilmiştir..
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-08-2009, 19:43   #39
Kullanıcı Adı
ebu ubeyde
Alıntı:
FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Şimdi konunun zaferle mağlubiyetle alakası yok geçelim buraları.. Milli Görüş'te emin ol senin kadar benim de benimsediğim bir 'oluşum'dur.

Demek istediğim; sadede gelin, sorduğum soruya cevap gelmedi?
Korkusu olmayana 'küfr' de olsa 'yandaşlık' oluyor mu yoksa lügatınızda?

Hani bunun için sordum. Yoksa mağlubiyeti kabul edip sonra mağlubiyetlerin zafere dönüştüğünü 'bilmek' tırı vırı geliyor insana..

Tarih umulmaz, yazılır.
(Yazmak içinde kalem herkese -genelde- bir kez gelir. Ve tarih boyunca böyle olmuştur)
hayır kardeşim biz chp yanlısı değiliz...

bunu böyle bil biz sadece tağuta düşmanız
gelelim tarih ne kadar yazılır hatırlarsanız bir çok müslüman komutan ordularını ölünceye kadar allah rızası için hareket ettirmişlerdir eğer sp artık gelemez bitti yaşlandı diyorsan yanılıyorsun bu dava NE SAADET PARTİSİ İLE BAŞLADI NEDE ERBAKAN HOCA İLE BU DAVA ADEM AS. BAŞLADI KIYAMET GÜNÜ BİTER yani biz tarihi insanlık başından beri yazmışız bugünkü versiyonu ise budur o nedenle kalem hep bizdeydi...

size tırı vırı gelen bir çok şey tarihte olmuştur ve peygamberimiz bu tür yenilgileri hadislerinde bahsediyor ama sonunda zaferin bizim olacağınada zaten bununla ilgili ali imran suresinde ayet var .......
Alt 02-08-2009, 19:46   #40
Kullanıcı Adı
genç_TÜRK
o rüyasında seçilir..bi de zaten kılıçdaroğlunun pkk bağlantıları ortaya çıktı..bir dönem başkanlığını yaptığı ssk yı çökertmeye uğraştığı ortaya çıktı(başkanken)...hakkında soruşturma açıldı..herkes kılıçdaroğlu'nun gerçek yüzünü gördü..
genç_TÜRK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)