|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
Şu başlığı Saadet Parti sitelerinde yazabilirmisiniz? İşte Ak parti farkı. Partinizin propagandasını rahatça AK platformlarda yapabiliyorsunuz. Bu Bile Ak Parti saflarına katılmanız için yeterli. Değil mi Saadetlu kardeşim ![]()
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
2. si bölümün adı diğer partiler ben buraya başka bir partinin haberini açtım ne var şimdi buna izin verdiniz diye akp saflarınamı geçeyim |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Yapsınlar bakalım hocam.. Yüzde 2mi almışlardı yoksa 6mıydı neydi ufak bir rakamdı anımsayamıyorum şimdi.. Bakalım işe yarayacak mı? Merak ediyorum bir gün onlarda iki basamaklı oylar görebilecekler mi ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() evet emin ol göreceğiz 29 mart akşamı bir daha görüşelim ÜZÜLMEYİN GEVŞEMEYİN ZİRA ZAFER İNANANLARIN OLACAK (ALİ İMRAN)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
![]() Siz Hz.İbrahim ateşe atıldığında ona ağzında su taşıyan güvercinin hikayesini bilirmisiniz? Saf belirleme meselesi... ![]() Selam ve Dua ile.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
![]() Alıntı:
![]() Alıntı:
Ve yine başka bir başlık: Alıntı:
http://www.milligorus-forum.com/port...da-t19102.html VE konular hala açık... kilitlenmemiş ![]() Gördüğün gibi SAADETLÜ KARDEŞLERİN de en az sizin kadar hoşgörülü!!! Bu bile sizin SAADETLÜ KARDEŞLERİNİZİN saflarına katılmanız için yeterli!!!! Değil mi dostum? ![]() Bi daha yazmadan önce bence ufak bir araştırma yap öyle yazarsan iyi olur ![]() Konu redyellow tarafından (02-12-2009 Saat 11:12 ) değiştirilmiştir.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|