|
![]() |
#1 |
![]() EMİNİM O ZAMAN CE HA PE LİSİN
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() !!!Allah muhafaza!!!
Her emin olduğunuz konuda bu şekilde eminseniz yandı gülüm keten helva ![]() Eskiden beri sol kesimde, inanan insanların karşısındaki kesimde bir huy vardı: Dİnden bahsettin mi... imandan, başörtüsünden vs. bahsettin mi hemen HA SEN REFAHCISIN derlerdi.... Son dönemlerde forumlarda bu konulardan biraz bahsedince haaa sen AKPLİSİN diyorlar.... Şimdi de sizi gördüm: Bi şey yazınca HAAAA SEN CHP'LİSİN diye bir önyargıya sahip olan... Bu şekilde devam ederseniz diğerlerinden bir farkınız olmayacak....(burdaki yazım şahsidir, genelleme yoktur, bu şekilde düşünmeyen arkadaşlarımız buraya dahil değildir) Karşıt bi şey yazarsak, size ters gelen bir şey yazarsakmutlaka chpli olmak zorundayız değil mi? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() sahsi fikrim ..........
Kadir Topbas Bekaroglundan daha cok milli görüş çizgisindedir........... isteyenler arastırsın.......... bu sebeple oyları Topbasa vermek cok daha mantıklı olur..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() arkadaşa katılıyorum hem dikkatimi çekti ben bayadır üyeyim kısa süredir katılıyorum foruma ama aşırı şekilde saadet propagandası yapılıyor ayıp diye bir şey var ama bu nasıl bir milli görüş çizgisiyse silinmiş ben göremiyorum rüya görenler var galiba
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|