|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
Medyanın kahraman felan ilan ettiği yok Ahmet Kaya'yı.. Aksine medya baskısı yüzünden böyle linç ediliyor.. Mesela dediğiniz tabir hangi parçasında diyor bilmiyorum ancak Ağladıkça parçasında 'avladıkça' dediğini de biliyoruz. Ama bunu biliyor ve bir şeyleri savunuyor isek bizimde var bi bildiğimiz kardeş.. Gaddarlaşmanın lüzmu yok ki. O zamanın baskılarını bilmeden, araştırmadan hiç bir kürde, laza çerkese vs. baskı yapmamalıyız. Bne bunu bilir bunu söylerim..
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Yahu kardeşim komik olmayın, benim bildiğim Ahmet Kaya'nın doğum tarihi 1957'DİR! Adam 3-4 yaşında albüm çıkarmışta Kürtçe değil Türkçe mi olmuş?.. Ne demeli bilmiyorum ki... Konu FarukARSLAN. tarafından (02-19-2009 Saat 01:59 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Konu Dağdakiçoban tarafından (02-19-2009 Saat 12:27 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
Lütfen bilmiyor isek kafa karıştırma maksatlı yorumlar yapmayalım. Ahmet Kaya'nın ilk albümü 1985 çıkışlı Ağlama Bebeğim'dir. Buyrun, vereyim albüm kronolojisini de, akıllarda TUHAF soru işaretleri bırakmış olmayayım! ; Ağlama Bebeğim (1985) Acılara Tutunmak (1985) An Gelir (1986) Şafak Türküsü (1986) Yorgun Demokrat (1987) Başkaldırıyorum (1988) Resitaller-1 (1989) İyimser Bir Gül (1989) Resitaller-2 (1990) Sevgi Duvarı (1990) Başım Belada (albüm) (1991) Dokunma Yanarsın (1992) Tedirgin (1993) Şarkılarım Dağlara (1994) Beni Bul (1995) Yıldızlar ve Yakamoz (1996) Dosta Düşmana Karşı (1997) Hoşçakalın Gözüm (2001) Dinle Sevgili Ülkem (Tribute) (2002- Anısına) Biraz da Sen Ağla (2003) Kalsın Benim Davam (2005) Gözlerim Bin Yaşında (2006) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
Ya arkadaşım, plak neyse albümde odur. Lütfen, bırak şu tuhaflığı. Az önce albüm ve plak olarak istedin. Açıkçası plak yerini anlayamadım pek o yüzden ALBÜM olarak verdim, bunun kasetliğini felan geçelim. Hani uğraşmasam, bilmesem bu albüm felan işlerini yutardım heralde bu ayak oyununu.. Ruhi Su derneği felan... Adam burada da kürtçe yapacağım her şeyi dediği yoktu ki zaten. Bi, albümüme kürtçe parça yapacağım, bir de klip çekeceğim dedi diye linç edelim. Sonra diyelim niye yapmadın şu arada bu derede.. Olmaz ki böyle.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
10. yıl nutku, ahmet kaya, faşizm, linç, o isimler |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|