|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
hiç bir zaman iktidar olamayacak kadar kendinden eminmi acaba bu sözleri söylerken nasıl yanlış yaptığını bilmek`,yazık erbakanın kızıda çıkıp birşeler söyledi bunlar derdi ne acaba anlamıyorumki DURMAK YOK HİZMETE DEVAM
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() bir Ataturkcu olarak ak partiyi kınıyorum ikdidar olana kadar bizde milli görüscüyüz iktitdar olana kadar kardeşlerin canlarım dediniz iktitdar oldunuz kin kusuyorsunuz gömleginiz degistirin kirlendiniz
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
SAADET PARTİSİNİ DESTEKLİYORUM |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() bu senin düsüncen saygı duyarım sözüm saadet kardeşlerime yapılan igrenc insanalara iktitdar olana kadar milli görüscüyuz diyerek sp oylarını aldılar sıcak davrandılar suan kin kusuyorlar ak partinin gömlegi kirlendi degistirsiz yolsuzlukara batan oparti bu halk sonunda gerçegi analayacak degerli kardeşim
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
işte bu kadar...ikinci yüzünüzde ortaya çıktı =) burda şeriat istiyorum diyen birisine saygı duyarı diyorsunuz... başka yerde başka şeyler diyorsunuz...sizde aynı kartel medyası gibisiniz.. zaten farklı bişeyde beklenemezdi... ayrıca sp oylarını alana dek sıcak davranmışızda falanda filanda...buna senden başka kimse inanmaz...saadet partisinin en üst yetkilileri akp ye söylemediklerini bırakmadılar...peki bana söylermisin? akp de hangi üst düzey yetkili birisi çıkıp saadet hakkında tek bir kelime etti...ne dediğinizi bile bilmiyorsunuz...maksadınız sadece çamur atmak...yalan söylemekten başka hiçbişey yapmıyosunuz...madem bi görüşü savunuyosunuz...bunu yalansız savunun bizde karşıt görüşlü olmamıza rağmen destek verelim...size son sözüm şu...YAZIK! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |