|
![]() |
#1 | ||
![]() Alıntı:
Alıntı:
HEP BÖLE YAPIYOSUN BAK!..YAZININ İSTEDİĞİN BÖLÜMÜNÜ MAKASLAYIP GERİSİNİ GÖRMEZDEN GELİYOSUN..PEKİ BU SANA YAKIŞIYO MU..ÖNCE Bİ YAZININ HEPSİNİ OKU BAKALIM SONRA AYNI YORUMLARI YAPABİLECEK MİSİN?.. ![]() ![]()
![]() |
|||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
![]() Ben nereyi makasladım?.. O gösterdiğim yerler yani başındaki cümleden o snundaki cümleye kadarki yerler SİZİN DEĞİL manasında. Yani oradan oraya kadar demek için aldım koydum onları.. Makas bunun neresinde yahu? Ben demişim o yorumda 'Makaslanmış konuşmalara hiç bir zaman güvenmedim güvenmem. Çok kolay çarpıtılıyor çünkü.'. E bunu dediğim mesajın cevabı ''yine makaslamışsın hep yapıyorsun bunu" oluyor.. Allah Allah.. (: Ve bakın hala yorumun başında YAZAN: genç_TÜRK yazıyor.. Arkadaşım bu yazı sizin değil .. Alın bak nereden nereye kadar olduğunu söylemiyorum (sonra makas oluyor).. Sadece belirtiyorum. Bu yazı size ait değil. (: |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() ![]() Alıntı:
o zaman onu 'kopyalayan:genç_TÜRK' diye değiştiriyorum..evet yazı bana ait değil bunu kabul ediyorum..ancak önemli olan burda yazının bana ait olup olmaması değil bence kardeş..önemli olan insanları birşeyler karşısında bilinçlendirmemiz.. ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|