|
![]() |
#1 |
![]() redyellow sen burdan millete kufrederken iyi oluyordu degilmi...
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | ||
![]() Alıntı:
Ben bu başlıkta aşağıdaki yazıya cevap yazdım ve edebe çağırdım. Alıntı:
Bana diyorsun ki SEN BURDAN MİLLETE KÜFREDERKEN... Bak arkadaşım: Sen bunu hep yapıyorsun, sürekli aynı taktik.. Geçen de bana "redyellow banlana banlama bıkmadın değil mi" diyordun... Bak canım ciğerim... ben bu forumda hiç banlanmadım... banlanmaya gerek olacak bir şey de yapmadım. Aynı şeyi başka bir arkadaşada yazmıştın. Şimdi de bana KÜFREDİYORSUN diyorsun... Bak çok açık yazıyorum: BENİM BURDA BİR TANE KÜFÜRLÜ YAZIMI BUL BEN BU FORUMU DERHAL TERKEDECEĞİM.... Yalan söyleme... İftira atma.... ben burda adam gibi gelip bir fikir alışverişinde bulunmak istiyorum, görüşlerimi aktarmak istiyorum. Ve bunuda gayet seviyeli yapıyorum. seviyesizlik yapanlara da uyarımı yapıyorum. sen bu kafayla devam edeceksen, yani iftira atacaksan, yalan söyleyeceksen, senin yazılarını bundan sonra görmeyeceğim, yok farzedeceğim. Ya KÜFRETTİĞİMİ İSPATLA... ya da içinde varsa Allah korkusu... bu iftira ve yalanları bırak. Fikrin, düşüncen varsa yaz... ya da sus. Çünkü susmak, yalandan, iftiradan daha iyidir. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|