|
|
|
|
#1 |
|
Muhsini
![]() Değerli arkadaşlar bir siyasi parti liderinden bahsediyoruz Ne demek Muhsin'i severim? Sevme arkadaşım önce saygı duy. Elalem sizin liderinize tayyip ve rte felan deyince hoşunuza gidiyormu? Muhsin Bey veya Sayın Muhsin Yazıcıoğlu demek bu kadar zormu?
|
|
|
|
|
|
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
|
Muhsin Baskanin Türkiyeyi Yönetecek birikimi ve kabiliyeti yok.
sevgi bir yana.. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
diğer siyasi liderlere göre çok daha iyi benim gözümde ama bizim liderimiz sn: R.TAYİP ERDOĞAN
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
Alıntı:
Evet sevgi bir yana.. Ama Alnı secde görmüşlerin yolu her zaman açıktır. Hani o sözde ilk bakışta komik ve kolay gelebilir ama sonraki 'Arjantin gibi' ile asıl imasını ortaya koymuş.. Ve mesela; Alıntı:
şu sözleri AK Parti harici bir parti mensubundan ilk defa duyuyorum.. 'Partimiz için değil'i her babayiğit söyleyemez.. Söylese de bu inandırıcılığı veremez... |
|||
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Alıntı:
yukarida belirttigim gibi.. Muhsin Baskan bu isi yapamaz.. yorumlari..sevgisi..yigitligi v.s bu konunun disindadir. |
||
|
|
|
|
|
#6 |
|
Muhalefet yaptıgını sanan liderlere ders verir nitelikte her cümlesi
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Alıntı:
Tamam, boş tartışmaya girmeyelim. Arkadaş diğer arkadaşa binaen söylemiş onu. RTE gibilerine de siz değil belki ama rahatsız olan illa birileri vardır. Mesela ben. Mesela başka başka birileri... Böyle şahsileştirmeyelim cancağzım konuları... |
||
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Alıntı:
Arkadaşıma katılıyorum... Muhsin veya RTE gibi hitaplardan bende rahatsız oluyorum. Bakın ben akpli değilim, hatta bu forumda da bazı akplilerin hakaret derecesine varacak şekilde yazılarına muhatap da oluyorum. Ama bu benim bir ülkenin başbakanına rte dememi, bir parti genel başkanına sadece ismiyle muhsin gibi hitap etmemi gerektirmiyor. Üslup olarak büyüklerimize hitap ederken daha saygılı bir şekilde davranmalıyız ve hitabet kurallarına uygun şekilde Sayın YAZICIOĞLU olabilir, Sayın Başbakan olabilir vs. hitap edersek biz kaybetmeyiz diye düşünüyorum. |
||
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Alıntı:
Sana ve senin gibilere hoş görünmek(yapmacıklık oluyor bu) için değil de içimden geldiği gibi konuşmayı tercih ediyorum... Varmı anlaşılmayan bişey... ;) |
||
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|