Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 03-12-2009, 19:25   #8
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Öyle de Sebahattin Önkibar'ın o aşağıladığınız gazetesi Yeniçağ. Ve milliyetçilerin de dine yaklaşım dereceleri malum.

Yani ben M. Gazeteyi okuyunca da aynı derecede 'inciniyorum' Yeniçağı da..

Bu yüzden o gazeteyi ulusalcı fln gibi göstermeniz tuhaf olmuş. Onlar da müslüman 'takılıyor'..
Sayın farukaslan:

Bakın size faruk aslan diye hitap ediyorum, ne olur siz de sırf bana muhalefet olsun diye yazmayın..

VE yazımda yazmadğım kelimeleri de kullanmayın.

Bakın benim yazım aşğıdaki giibi:

Alıntı:

Sebahattin önkirbar gibi birisinin yazısı üzerinden müslümanların birbirlerine düşmesi, birbirlerine hakaret etmesi, birbirlerini incitici laflar söylemesi ne kadar acı!!!

Önkibar kimki kardeşim onun lafıyla ben amel edeyim...

Önkibarın gazetesini ben tuvalet kağıdı bile olarak kullanmam! Yazıktır!

Bu adama inanıp başka yerlere laf atanlara da yazık.. çok yazık!
Ve siz benim bu yazıma hitaben yazdığınız yazıda şöyle diyorusnuz:

Alıntı:
Bu yüzden o gazeteyi ulusalcı fln gibi göstermeniz tuhaf olmuş. Onlar da müslüman 'takılıyor'.
Nerde ben ulusalcı filan göstermişim? ulusalcı gibi bir şey hiç yazmışmıyım, ima bilel etmişmiyim? nerden uydurdunuz bunlaır anlamıyorum.

Milli gazete ile konumuzun ne alakası var yahu, her konuya getirip ilgisi alakası olmayan şeyler yazıyorsun.

Çok gençsin, heyecanlısın ama bu şekilde deam edersen partine hizmet etmiş olmazsın, tam tersi partine zarar verirsin.

Benden sana bir tavsiye:

Sakin ol, insanları kırma, insanların yazmadğı şeylerle muhatap etme, iftira hiç atma, yalan hiç söyleme.

Hele hele önkibar gibi ne idüğü belli kişilerin yazılarına güvenerek müslüman kardeşlerine saldırma, incitme, kırma.
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)