|
![]() |
#1 |
![]() yüzsüz torununun sigortasına ne yaptıysa öyle işte
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Yazıyı bir oku allah için, okumamışsın yazıyı yorumdan belli oluyor. Adam SSK da bak bir neler yapmış bende bakıyorum ve bekliyorum ispananmışsa çekilecek mi bakalım? Dürüstse böylede görelim Dürüstlüğü sanmıyorum ama bakalım ne diyecek. Yinede ben dedikleri gibi temiz biri görmüyorum.
Senin yazdığına gelince, yiğidi öldür hakkını yeme demişler ya, ben diyorum ki bir insan chp li değil pislik olsa yapmadığı yada kendinin alakası olmayan blşeyden suçlayıp günahını almayın. diyorsun torununun sigortasına ne yaptıysa, Torunun sigortası 2008 yılının ortalarında yapılmış bu 65 yaş yasası çıktığında, kaldıki torunuyla bu adamın ne alakası var ailesi yapmış nerden haberi olacak. He diyorsan o yaptı(öyle yazmışsın) e abi bu adam 90 lı yıllarda benim bildiğim ssk da müdürdü 2008 de yapılmış bişeyle alakası yok. Lütfen bazı şeyleri araştırıp da yorum yapalım, adam yukarda çok açık şekilde yazılan şu ki bazı şeyleri görmezden gelmiş, bazı dosyaları incelememiş birilerine göz yummuş haber doğruysa bunları yapmış. Ve sözünde durulması bekleniyor. Siz kalkıp yazıyı okumadan insanların günahını alıyorsunuz. Bunun müslümanlıkda yeri yok. Siyaset pis bu yüzden insnları dinden imandan çıkarıyor. Gerek hakaretle gerek iftira ve günah almayla. Bu adam temiz demiyorum ama azıcık araştırıp gerçek suçlarını çıkaralım. Postacıya gidip sularımızı kestin demek gibi bişey bu yapılanlar. Biz Temiz Siyasetiz, Biz Ak siyasetiz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Bu adamın da kadrolaşmayı nasıl yaptığını.. Sonra 'alaka' arasınız... Biz Temiz Siyasetiz, Biz Ak siyasetiz. Evet aynen öyleyiz. AK olmayan ve araya sıvışanları da KARALIĞINI öğrenince derhal ŞUTLUYORUZ. SONUÇ?.. Evet AK'IZ. VAR MI Bİ İTİRAZINIZ? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|