Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
AK PARTİ Yerel Seçim Ak Parti Yerel Seçimle ilgili haber, anket, ve diğer paylaşımlar bu bölümde.

Stil
Seçenekler

Alt 03-30-2009, 14:41   #1
Kullanıcı Adı
Morte
Başka bir parti için zafer olacak sonuç bize hezimet gibi geliyor ama gerçekten hiç de fena değil durum. Yani çok yer kaybettik, yeni yerler kazandık, güzel yerleri de elimizde tuttuk ama bu da bize bir ders olmalı. Ak Parti'nin açığını arayan çok. Rehavete kapılmamalı, her zaman çok çalışmalıyız.

Morte isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-30-2009, 14:43   #2
Kullanıcı Adı
sevdesu
Alıntı:
Morte Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Başka bir parti için zafer olacak sonuç bize hezimet gibi geliyor ama gerçekten hiç de fena değil durum. Yani çok yer kaybettik, yeni yerler kazandık, güzel yerleri de elimizde tuttuk ama bu da bize bir ders olmalı. Ak Parti'nin açığını arayan çok. Rehavete kapılmamalı, her zaman çok çalışmalıyız.
işte bu hepimizin demesi gerekn açıklama bu başından beri olumsuz hiç bişey yazmadım ki başkalarını sevndirmeyeyim diye. bizim halk hala büyük bir farkla yanımızda bunu fark edelim arkadaşlar
sevdesu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-30-2009, 15:56   #3
Kullanıcı Adı
jules
Bana göre öyle çok büyük bir hezimet,çöküş yaşanmadı bu seçimlerde..Ben düşüşü normal karşılıyorum..Asıl bundan sonrası daha parlak,daha güzel olacak inş...Kimse zil takıp oynamasın aksine bu sonuçtan dolayı paçalarının tutuşmaları lazım...Bundan sonraki süreçte ülke adına atılacak adımlar daha hızlı,daha sert bir şekilde atılır..Başbakanımız akıllı,ileri görüşlü bir insan...Gerekli müdaheleleri yapar ,yola devam ederken yorulanlarla da yolları ayırır ve daha dinamik bir şekilde ilerler...Çetelerle,hainlerle savaşta devam edecek,eminim..Hem de ülke edim adımlarla yeni başlangıçlar yaparken,yeni adımlar atarken bu hainler daha da kudurur daha da kendilerini belli ederler...Bu yüzden bunların avukatlığına savunanlar da bu seçimde az da olsa bıraktıkları avukatlık cüppelerini sırtlarına daha sıkı geçiririler...BÖYLECE İYİ KİM KÖTÜ KİM BİR KEZ DAHA ORTAYA ÇIKAR...Milletimiz zekidir..
jules isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)