Alıntı:
Ümmü_Seleme Nickli Üyeden Alıntı
olsun....ben şu gelecek bu gelecek diye partisinden veya gerçek görüşünden şaşanlara bende şaşıyorum..
|
Buna katılmıyorum. Böyle bir mantık olamaz. Gerçekler üzerinden hareket etmeliyiz.
Mesela Trabzon'da Saadet Partisi adayı geçen seçimde yüksek oy almasına rağmen 3. sırada kalmış ve bir sonuç alamamıştı. Yapılan sadece Trabzon'u CHP'ye teslim etmek anlamına gelmişti. CHP zamanında Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği kadınları Trabzon'da cirit atıyordu. Sanat, kültür adı altında Rotari Kulübü gelip burada faaliyet gösteriyordu. Çeşmelerden Besmeleler söküldü. Nikahlardan sonra çiftlere Kur'an verilmesi kaldırıldı. Nikah salonunda Kur'an okunması kaldırıldı. Kütüphanelerden dini kitaplar kaldırıldı....
Ama çok şükür ki bu seçimde düşündüğümüz gibi SP teşkilatı değil ama Saadet ahalisi Orhan Bey'e destek verdi. Gerçek görüşten bahsediyorsunuz, Trabzon'da eşi başörtülü bir tek aday vardı, sadece bir tek aday o da Orhan Bey'di...
Gerçi, MHP neredeyse komple CHP adayına oy vermese kimseye minnet etmeyecektik. Saadet Ahalisi bize destek vermeseydi 1500 -2 bin oyla yine kazanıyorduk ama bazen düşünmek lazım. Öyle kuru kuruya hayali ideoloji yaşadığımzı hayatla bazen örtüşmüyor.