|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
kardeşim bak..... 6+6=12 çekiç gücün çıkarılması diye bi bahane olamaz.... eğer israil islam aleminin düşmanıysa onunla hiç bir sebeble anlaşma yapamazsın... bugün filistinde ve diğer islam ülkelerinde erbakanın değil erdoğanın resimleri asılıyor mitinglerde... eğer akp ye bu konu yüzünden isyan ediliyosa ben bakarım geçmişe bu anlaşmayı kim imzalamış ve kim isayan ediyo bakarımki önüme erbakan çıkıyo bunun bi açıklaması olamaz..... 2- kayıp trilyonu silah aldı diye el altından birilerine verilmiş diyosun...peki sana soruyorum silah modernizasyonunun 1996 lardan bu yana israile yaptırılması 1990 ların başından beri pkk ile savaşılması ve o trilyonları bazı yerlere pkk ile çatışma halinde olduğumuz halde göndermesi doğrumu sence ... hoş oralara gönderdiğide kesin değil kaç kg altını olduğunu bilende yok :D 3- uzun hasan olayı ile bu olay çok farklı ... uzun hasan olayında kişiye itamlarda bulunulmuş.... tıpkı yıldırım beyazit ile timur arasında olduğu gibi.... ama erbakan olayında millete edilen hakaret var ortada...biz erdoğanın davosta yaptığını takdir ettiğimiz kadar erbakanın kaddafi önünde bu beceriksizliğinide kınıyoruz......... saygılarımla
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
1-İSRAİLLE YAPILAN ANLAŞMA BZİ İKTİDARA GELMEDEN 3 AY ÖNCE YAPILMIŞTIR Kİ BİZ BUNU İPTAL EDECEKTİK AMA SÜREMİZ YETMEDİ 2-SİLAH MODERİZASYON ANT. NI DEMİREL İMZALAMIŞTIR CUMHURBAŞKANLARI ARASINDA YAPILMIŞ BİR ANLAŞMADIR........BU PARA DEVLETİN PARASI DEĞİLDİ BUNU UNUTMA BU BİZE DEVLETTEN VERİLEN SEÇİM PARASIDIR..............PKK YA DEVLET SAVAŞ İÇİN PARA GÖNDERİYORDU ERAK ETME..........EMİN OL O PARALAR %100 GÖNDERİLDİ BAK DEDİKLERİMİ DİKKATE AL O PARALAR GİTTİ 3-ERBAKAN DEDĞİN İSİM 82 YAŞINDADIR ÖNCELİKLE SAYGI...........O OLAY METNİNİ TAMAMEN OKU UZUN HASAN ORADA OSMANLI DEVLETİNE VE HANEDANLIĞINADA KÜFÜR EDİYOR............KARDEŞ ÇOK SIĞ DÜŞÜNME ALLAH İÇİN İFTİRAYA KAÇMA KULAKTAN DOLMA BİLGİ İLE SADECE YANLIŞA VARIRSIN |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
1- süremiz yetmedi diye bahane olmaz millet seni oraya yat diye göndermedi 2-devletin partilere verdiği para devletin değilmidir.paralar nereye gitmiştir.çeçenistan ve filistinemi son olarak kendi bilgilerinin kesin doğruluğuna benim söylediklerimin kulaktan dolma bilgi olduğuna işaret etmişsin nasıl vardıyosun bu kanıya söylediklerimin hepsi doğru .. doğru olan çok şey var ama sen görmüyosun |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
bana bunun doğruluğunu kanıtlayamazsın elinde delil ve belge yok.... ünlü yahudi istihbarat ve ajanlarının bilgisi dışında filistine yine ünlü rus ajan ve istihbaratlarının bilgisi dışında çeçenistana para ve silah gönderilemez ... bence burada bir çıkmaza girer senin bu savunduğun olay... bugün iranın yolladğı silahlara israil askeri tarafından el konulmuştur....canlı örnekte verdiğin yok... kendinin doğru benim yanlış olduğumu savunuyosun ... objektif değilsin... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
Siz ne hakla forumda yorumlarını belirten üyelerimize ''cehl-i'' deme gafletine düşüyorsunuz..? Herkes sizin fikirlerinizle hareket etmek zorunda mı..? Birde bir başka konuda ''dünya işleri yüzünden kırıcı olmayın'' gibi bir cümle kullanmışsınız.. Çelişkiye bakın..!! Her konuda dini ortaya koyup örneklerinizi ona göre verip dindar görünmeye çalışıyorsunuz..Ama niyetinize(!) göre amel etmiyorsunuz..Tabi gerçi unuttuğum bir şey var.. Din saadet partisini destekleyenlerin tekelinde(!) milpardon efendim..!! Canlı örnek diye bahsettikleriniz sadece sizin kendi sözlerinizdir...Ve üstüne birde uydurma iddialar..Hani nerde kanıtınız..? Bizde kanıtı olmayan ihtimale itibar edilmez.. Müslüman zanna kapılmaz..Her şeyi biliyorsunuz din husunda madem..Bunuda bilin..!! Emin olmamızı istiyorsanız kanıt koyacaksınız.. Biz aptal değiliz..!! |
||
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
Peki siz mi götürdünüz yada götürenleri gördünüz de bu kadar kesin konuşuyorsunuz.. Kanıt diyip duruyorum çünkü biz sisizn gibi ''zan''larla hareket etmiyoruz..Hani dini çok iyi biliyorsunuz ya.. Bunuda ben öğretiyim size.. Müslüman zanna kapılmaz.. ![]() Varsa kanıtın adam gibi koyar konuşursun.. Kimsenin sizin sözlerinize itibar etmek gibi bir mecburiyeti yok..!! Hele size itibar etmiyorlar diye üyelere ''cehil'' sıfatını kullanmaya hiç hakkınız yok.. Haddinizi bilerek konuşun..!! Bilmiyorsanızda yorum yapmayın..!! |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|