|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
insan gibi cvp yazacaksan yaz iftira atma işiniz gücünüz buraya girip yalan söyleyip,çamur atmak bazan chp liler bile sizden iyi bee en azından onların ne olduğunu biliyoruz ya siz birde davam davam dersiniz bumudur davayı savunmak iftira atarak bi halta benzemezsinizzzzz (her sp li ye demedim) |
||
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() :yehoo:
![]() ![]() Alıntı:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Dini anlatana da bakın..SİYASET YAPIYOR..!! Hayır siyasi bir parti mensubu ve destekçisi olmasa amacını anlayıp takdir dahi edicem ama kendileri ''saadet partisi mensubu''.. Dindar geçinip müslüman kardeşine '' SİZDE İÇKİ İÇEN ŞARAPÇILAR OLDUKTAN SONRA'' gibi adice,kabul edilemez bir iftira kullanabiliyor..!! Allah rızasını gözetiyorsanız burda bilgisayar başında işiniz ne..? Güya dindar lafızlar kullanarak ''masum,Allah korkusuyla yaşayan'' bir adam profili çizecek..Çizerim senin profilini ben.. Devam et..!! |
||
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() İçki zıkkımlananlar ''ak partili olamaz'' DİYE BİR KANUN MU VAR..? Yemişim sizin resimlerinizi fotoğraflarınızı..!! Klavye kahramanı yobazlar.. Din cahilleri.. Bir kaç içen için bütün herkese ''şarap içenler'' diye iftira etmek müslümanlık mı..? Allah sizi ıslah etsin..!! Cehaletin bu kadarını görmemiştim.. |
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|