Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 04-20-2009, 04:23   #1
Kullanıcı Adı
ahmetermiş
Alıntı:
frescooo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
..eee sokrates boşuna dememiş
müslüman adam sokratesden örnek vermez,bırak sokratesi,sen kendi derdine yan ve bu lke için yaşını boşuna geçirme ve proje üret,hem partin için,hem islam için,hemde ülken için,siyaseti zaten buyuklarin yapıyor,sen bu ülke için kendini yetiştir ve vatana millete hayırlı işler yap..bana sen nıye yapmıyorsun deme..?hem ıhtıyarladım hemde senın kadar sokratese falan aklım ermez..

ahmetermiş isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-20-2009, 04:28   #2
Kullanıcı Adı
frescooo
Alıntı:
ahmetermiş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
müslüman adam sokratesden örnek vermez,bırak sokratesi,sen kendi derdine yan ve bu lke için yaşını boşuna geçirme ve proje üret,hem partin için,hem islam için,hemde ülken için,siyaseti zaten buyuklarin yapıyor,sen bu ülke için kendini yetiştir ve vatana millete hayırlı işler yap..bana sen nıye yapmıyorsun deme..?hem ıhtıyarladım hemde senın kadar sokratese falan aklım ermez..

Aklının ermediği konularda atıp tutmamana sevindim...Sokrates konusunda, türkiye cumhuriyeti kocaeli üniverstesi uluslararası ilişkiler bölümü siyasal düşünceler tarihi tersinde devlet yapılanmasını ilk tanımlayan insan olarak sokrates isimli filozof anlatılıyor ve islam için vatan için birşeyler yapmak istiyorsam ben onu da bilip diplomamı alabilmeliyim..Keşke herşey kahvehane de oturup Stv seyredip herşeyi güllük gülistanlık zannetmekten ibaret olsa!!!
frescooo isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-20-2009, 04:37   #3
Kullanıcı Adı
ahmetermiş
Alıntı:
frescooo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aklının ermediği konularda atıp tutmamana sevindim...Sokrates konusunda, türkiye cumhuriyeti kocaeli üniverstesi uluslararası ilişkiler bölümü siyasal düşünceler tarihi tersinde devlet yapılanmasını ilk tanımlayan insan olarak sokrates isimli filozof anlatılıyor ve islam için vatan için birşeyler yapmak istiyorsam ben onu da bilip diplomamı alabilmeliyim..Keşke herşey kahvehane de oturup Stv seyredip herşeyi güllük gülistanlık zannetmekten ibaret olsa!!!
evet benı takdir etmene bende sevindim,bak bıraz uslup yumuşak olunca güzel hoş muhabbetlere dönüşüyor,ve güzel muhabbetten MUHAMMET doğar,ama ardındanda yine çamur politikasına giriyorsun,sen milli gazete va tv 5 ten gözünü ayırmadığın için,onlarda her şeye kara gözlükle bakarlar ve sende istesende istemesende oaylara kara bakıyorsun..sen bence biraz geniş ve olumlu yanları görmeye bak,ya erbakan hapis yatsaydı,ya ak pati olmasada sp kapansaydı,ya hala din üzerinde baskılar olsaydı,ya necdet sezer cumhur başkanı baykalda başbakan olsaydı,ya guruzler,alemdarlar,yektalar,vural savaşlar,nusretler,demireller,din düşmanı mesutlar olsaydı..demi.şükretmek ve hamd etmek lazım bence,ve daha ıyı ınsanların yetişmesi içinde gayret gerekmektedir,ancak bunu karşı fıkırdekine hakaret ederek,rencide edrek yapmamalıyız.çünki kucaklayıcı olmalıyız,kımse kımseden üstün değildir,üstünlük ancak takva iledir,kımın takva sahıbı olduğunuda ancak allah bılır.stv den sonrada fethullah hocayı küçümseyeceksin ama allahım her şeyin güzelini bilir,
görelim mevla neyler,neylerse güzel eyler.
ahmetermiş isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)