|
![]() |
#1 |
![]() Bu AKP'nin eğitimdeki yetersizliğinide gösterir. Bir ülkenin başındaki milli eğitim bakanı ''sen ağa, ben ağa bu ineği kim sağa'' gibi akıllara zarar laflar edebiliyorsa eğitim siztemin halini de varın siz dsüşünün.
![]() Konu dilemma tarafından (04-20-2009 Saat 10:14 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
Artık yorumlarınıza pek şaşırmıyorum keza nasıl birisi olduğunuzu az çok çözmüş durumdayım... Atalarımız ''Zorla güzellik olmaz'' diye çok güzel bir söz söylemiş. Senin eğitim sistemin ne kadar iyi olursa olsun çocuğun içinde yoksa ona hiç bir şey vermezsin istersen dünyanın en iyi eğitimcilerini getir hiç fark etmez. Siz hiç düşünmeden, hiç yorum yapmadan, size emir edilen şeyi yapıyorsunuz söyleyin bana bir robottan farkınız nedir. Size devleti her yerde ve her koşulda karala emri verilmiş sizde ithaat ediyosunuz işte... Sayın Başbakanımızın bir lafı vardı: Allah bunlara göz vermiş görmezler, Allah bunlara kulak vermiş duymazlar, Allah bunlara ağız vermiş gerçekleri söylemezler. Ne kadar doğru ve yerinde bir tespit yapmış... |
||
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Gerçekleri göremeyen birisi için ne cüretkar laflar bunlar böyle.(!) Siz eleştirmiyorsunuz ki, siz hakaret ediyorsunuz, göremiyorsunuz işte yaptığımız güzel şeyleri göremiyorsunuz sizi uyutanlardan aldığınız bilgilerle tam bir cahil olmuşsunuz. Cahile laf anlatmak boşa geçen zamandır bundan sonra size laf anlatmak için uğraşmıyorum aynen böyle devam edin siz körü körüne... |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|