Alıntı:
ULUSALCI Nickli Üyeden Alıntı
Ben AKP'yi sert dille eleştiririm sevmem Allahın bildiğini kullundan saklmam. Yaptığı bir çok şeyide onaylamam. Ama zamanında erbakan dönemindeki olanlar ise daha beter. Hiç olmassa bu ülkewnin tepesine şeyhler iıhlar takımı sarıkllılar cübbeliler takımı girmedi. Ankaralı değilim Melih Gökçeği hiçmi hiç sevmem ama yaptığı tek iyi şey benim neznimde ASnkara da kullşanılacak yeni otobüsleri ankarada yapılırsa imal edilirse alacağını söylermesi ve yaptırması, paranında bu ülkede kalması. Kadir topbaş gibi yapıpta 50 metrobüs istanbullununelinde patladı. İnancının gereğini yaşamak mı? Erbakan zamnında şeriat çığırtkanlığı yapılduı bu ülkede her cuma cuma namazından sonra. bana cevap ver hal dah o kayıp trılyon ne oldu bana takkiye yapma milli görüş mü milli görgüsüzmü? Milli görüş diyen erbakan ayaklarını bile yanındakilere yıkattırıyor, boynundaki kravattan, ayağındaki çoraba ladar gucci armani. Bu mu milli görüş. Bırak ya. Yemişim böyle görüşü.
|
ulusalcılık nedemek bi acıkla bakayım sömürü düzenine cark olman diyer adımı yoksa vatani milleti cıkarlarından üstünmü tutmak yoksa yaz dostum ama hikaye olmasın