Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Trabzon Ak Parti Gençlik Kolları,Teşkilatı Ve Trabzon'un Kültürü ve Özellikleri.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 05-05-2009, 17:42   #14
Kullanıcı Adı
eskiya6363
Alıntı:
KARABİBER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hayır bu inad neden anlamadım. Özel hayatında kimse ona bir şey diyor mu? Hayır. Ama sonuçta O kişinin bulunduğu yer bir KAMUSAL ALANDIR. Tıpkı TBMM, Adliye, Okullar v.b. gibi. Kesin bir şey yok diyede bu boşluktan faydalanıp başörtüsündeki ısrarı nedendir. Mahkemeden çıkmış başörtüsü yasağı KAMUSAL ALANDA BAŞÖRTÜLÜ TÜRBANLI VE DİNİ SİMGELERLE DOLAŞAMAZSIN'' diyor. E orası da kamusal alan olduğpuna göre oraya da türbanını çıkartarak girmesi isabetli olur.
Hayır Bak Bu konuda sana kesinlikle katılmıyorum...
Kamusal Alandır Diyorsun doğru
Fakat Kamu Hizmeti veren biri olduğun zaman başını örtmen gerekir.Kamunun çalışanı olduğun ve kamu hizmeti veren biri olduğun için kamunun kurallarına uyarak kamu hizmeti vermen gerekir. Ben Kamu Hizmeti Alıyorum Vermiyorumki. Kamunun Kurallarına Uymak Zorunda olayım. Ha Kamu Hizmeti veren birisi için söylediklerin doğrudur. Kamu Hizmeti Veren Birinin Kamunun Kurallarına Uyması gerekir. Çünkü Belli Başlı Kuralları Vardır Kamunun. Fakat Kamu Hizmeti Alan birisi olarak herhangi bir Bayanın başını örtmesi zorunlu olmamalı. Hizmet Alan biri Hizmet Verilen BİR KURUMUN ŞARTLARINA NEDEN UYMAK ZORUNDA KALSIN Kİ. Dolayısıyla Kamu Hizmeti Veren Birinin Kurumun kurallarına uyarak baş örtüsü yasağına uyması gerekir. Fakat Kamu Hizmeti Alan birinin buna Uyma zorunluluğu yoktur.
eskiya6363 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)