Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Trabzon Ak Parti Gençlik Kolları,Teşkilatı Ve Trabzon'un Kültürü ve Özellikleri.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 05-07-2009, 00:57   #20
Kullanıcı Adı
eskiya6363
Alıntı:
kararlı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
YUKARITAKİ YAKINMALARINA KATILIYORUM DERT AYNI TEŞHİS AYNI

AMAAAAA.TEDAVİ MERÇİİ ÇOK YANLIŞ ÇOK TEHLİKELİ ÇOK YENİLMİŞLİK PİSİKOLÖJİSİ ÇOK KENDİ MEDENİYETİNİ HAFİFE ALMA

BİRAZ ÇOK TARAFLI TARİH OKUMANI TAVSİYE EDERİM
GÖRECEKSİNKİ BÜYÜK MEDENİYETİMİZİN ÇÜRÜME ÇÖZÜLME VE YIKILMA SÜRECİ
(KENDİ DEĞERLERİMİZLE) ÇAĞA UYGUN KENDİMİZİ YENİLEME ÜRETME
ZAHMETİNDEN KAÇARAK GERİ KALDIKTAN SONRA ARADAKİ MESAFEYİ AKPATMAK İÇİN BATININ (DEĞERLERİNİ ) ÖNENSEMEKLE BAŞLAR
VE ZEHİRİ BAL İÇİNDE SUNARLAR ANLAYAMAZSIN

TIPKI BU GÜN OLDUĞU GİBİ

Ben Bu konuda size kesinlikle Katılmıyorum... Kendi Değerlerimize Tabiki Sahip Çıkacağız, Orası Muhakkak, Asla Taviz Vermeyeceğiz, Fakat 1925'te İsviçre Medeni Kanununu alan bir Ülkem var benim. Avrupa ya Ayak Uydurmaya Çalışan bir ülkem var. Avrupa nın Sadece Adaletini Almalıyız. Özgürlüğünü Almalıyız. Bilimini Teknolojisini Almalıyız. Fakat Japonlar Gibi Eğer Geleneğimizde Var ise Oturup Yerde Yemek Yemesini de Bilmeliyiz. Ama teknolojide bilimde 1 numara olmalıyız. Bunu yapabilmenin tek yoluda TAM İNANÇ ÖZGÜRLÜĞÜ ve Fikir Düşünce Özgürlüğüdür. Kafanın İçindeki İle Ve üstündekine yasak koymadığımız takdirde bu olay çözülecektir. Bunu Avrupa yapıyor zaten. Bugün Emin ol avrupa bizden daha medenidir. Çünkü Sende Yasak olan Örtü Parçası diye Küçümsenen Başörtüsü, onlarda serbesttir. İnsana Saygı var en başından. Amerika da Ezan Okunuyor. Tek Şartları Diğer İnanca TAbi İnsanları rahatsız etmemek belirli bir Desibel Snırını aşmamak. Yani artık tüm Dünya bazı şeyleri kabullenirken biz kendi içimizde basit şeylerle birbirimizi yiyerekçok şey kaybediyoruz. Bunun sebebide Türklerin Süper Güç olmaya aday ülkelerden biri olmasıdır. Basit şeylerle Önemli şeyleri kaçırmamız emperyalist ülkelerin işine geliyor.
eskiya6363 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)