|
![]() |
#1 |
![]() Kendilerine hayırlı olur inş.Fakat ben kurtulmuşa pek ısınamadım saadeti gözümde değiştirdi açıkcası yinede yolları açık olsun.Paylaşım için tşk.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Hayır. 1 Şehirde belki bizimde belediyemizin olma ihtimali vardır diyip Chp nin yapmadığı hakaretler ile Akparti belediyesine saldıran Namertler başda! diyen bir zihniyeti oluşturduğu için ısınamadım.Açıkcası Erbakan hoca arada olama kimse kale almaz zaten. 4 tane partinin adayy göstermediği eski MHP den kovulan bir adayı Saadetin alıp FARK VAR!!! demesi cok komik secimde farkı gördüler zaten %20e %52 Malatya inceleyebilirsin...Secim gecesinden sonra ne fark kaldı ne namertler M.Yaşar Çerçi nedense sonuclar acıklanmaya baslayınca Ankaraya gitti?Yoksa bu sadece seçim için yapılan bir karalamamıydı.Akpartiye atılan çamur iddaların hepsi tek tek broşürde verildi cevabı neden savunmadı kendisini hadi bir aday üzerinden söz etmeyelim.Saadet partisi il başkanı bu adamın yanında beraber acıklama yaptılar neden bu iftiralara göz yumuldu.İzlenilen siyaset yanlıştır! Sonuç alınamaz!
Konu Seyyah tarafından (05-12-2009 Saat 17:51 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
sende bana yirmi katını sonuç harcanan zamana yazık elde sıfir fazla heyecanlanma zaman çok şeyin ilacadır siyasi alanda en kallavi haksızında söyleyeceklerine şaşarsın herkesin kendi doğruları vardır birde( mutlak )doğrular mutlak doğruları hel hal ve şartta savunanlara selam olsun |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
Aslında sevmediği , hazmedemediği partinin forumuna gelip hiç bir savunulacak olay yokken sadece yeni başkanlarına ısınamadım dediğim için tahrik edici yorum yapan bunların ardından.Seninki yanlış bizim savunduğumuz mutlak doğru anlamında (mutlak doğruları hel hal ve şartta savunanlara selam olsun ) gibi mesaj vermeye çalışan.Ve asıl niyeti kalpten inanıyorumki huzur bozmak olan bu ve bunun gibilerin şerrinden Allah korusun bizi. Allah herkesin kalbindekini bilir nutuk atmayla olmuyor niyet önemli kardeşim. Ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme ! Konu Seyyah tarafından (05-13-2009 Saat 04:54 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
savunduğum değerler benim çok şeyimdir bırakamam yukarıdaki yazının cevabı buysa konuşacak bir şey yok demektir milli görüşü ve erbakanı elertirecek en son partidir akp liler bir çok konuda bir çok yorum yababilirim denedim fakat çok fazla objektif diyoloğa açık değil siniz trafolar patlıyor sebebini forumda bulabilirsin ve insanlar arası konuşmalar helede bir siyasi görüş mensubuysa sosyal olur a sosyal değil erbkana ve milli görüşe saldırılmatıkca yazmıyorum mümkün olduğunca sözümde dururum Konu kararlı tarafından (05-13-2009 Saat 10:51 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
![]() Herkes herkesi eleştirebilmeli, edeb içerisinde, eleştiri sınırları içerisinde ve doğru bir şeyle eleştirmeli. yalan üzerinden eleştir olursa bu olmaz, edep dışı olursa bu olmaz. Ben akpyi eleştirebilmeliyim, akpli beni, spyi eleştirebilmeli. Ama her zaman saygı ve sevgi sınırlarını asla aşmadan. selamlarımla. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
1.Ben Erbakana veya Numan kur. ne dedimde alaycı bir tavır kullandın? 2.Bu forumdaki amacını Allah'ı düşünürek dürüstçe yazsana sen? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|