|
![]() |
#1 |
![]() Bakın ben ne Cumhuriyet yazarını savunuyorum nede Arseven'i. Minder dışına çıkan Arsevendi ... Mehmet Faraş konuyla alakalı bir soru yönlendirdi ama Arseven çok alakasız bir cevap verdi. Konuşma az çok aşağıdaki gibiydi.
- Türkan Saylan ın arkasından rahmet dilemem ... - Peki Erbakan'ın arkasından dilermisin ? - Söyle bakalım senin kayınbiraderin pkk yandaşı olmaktan hapistemi değilmi ? Yani biraz kel alaka olmamışmı son cümle ?
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
Öncelikle ben size cumhuriyet yazarlarını savunuyorsunuz vs demedim. burda karşılıklı fikir alışverişinde bulunuyoruz. Ayrıca eğer serdar arsevennin yanlış yaptığını, cumhuriyetcilerin doğru yaptığını düşünseydim hiç çekinmez, cumhuriyet yazarıymış vs. bakmadan onları savunurdum. ** Niye kel alaka olsun? Erbakan konusu ne kadar bu konuyla ilgili ise; Türkan saylanın arkasından rahmet dileyen mehmet faraş pkk yandaşı olan, eroin kaçakcılığından mahkum olan kayınbiraderine de rahmet diler mi? bu da en az o kadar ilgilidir. Bu kel alaka mıdır? Mesela mehmet faraş niye erbakan konusunu getirmiş de aydın doğan konusunu gündeme getirmemiş? Sorsaydı ya: Aydın doğan ölünce de rahmet diler misin diye? madem bu adam bukadar devletin trilyonunu düşünüyorsa aydın doğan daha iyi bir örnek olmazmıydı? Erbakana saldırmasını siz hakikaten devletin parasını düşündüğü için mi yapıyor sanıyorsunuz? Konuşma sizin yazdığınız şekilde değildi. Konuşmanın kısa özetini seyrederseniz yanılırsınız, tam olarak hepsini izlemeniz lazım. Konu redyellow tarafından (05-25-2009 Saat 14:55 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|