|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
Yahu bu adam gazetesinde yazdığı yazılar yüzünden işgal kuvvetlerince Malta'ya sürülen bir gazeteciyi yani dolayısıyla bir vatanseveri vurdu , vurduğu gezeteci Ahmet Emin Yalman. Hemde korkak gibi saklandığı yerden vurarak kaçtı. Birde utanmadan kameraların karşısında ben gazeteci vurdum diyebiliyor.
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
Adam gibi adamdır o tamam mı... Ne için vurduğuna bak sen tamam mı kardeşim... Allah verir cezasını o adama iftira atanın... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Bak güzel kardeşim araştırmadan etmeden onun bunun laflarıyla hareket etmeyin Allah aşkına. Hüseyin Üzmez o suikasti yaptığında daha 17 yaşındaydı ve hapisanede Ahmet Emin Yalman'ın kendisini ziyaretini şu şekilde anlatır Hüseyin Üzmez; "sonra Ahmet Emin hapishaneye ziyaretime geldi. bana birtakım kitaplar getirdi: “bunları oku, senin ölçülerine göre ölümü hak etmişsem, islam’a bir şey söylemişsem kanım katlim sana helal olsun” dedi. okudum, hiçbir şey bulamadım. ben de öyle yazardım. islam’a değil, birtakım üçkağıtçılara saldırmış." Yani vuran adam ne için vurduğunu bile bilmeden vurmuş sen nereden biliyorsun ne için vurduğunu , biliyorsanda anlatta Hüzeyin Üzmez de öğrensin. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|