|
![]() |
#1 |
![]() Cenazesine Ak Partili'ler de katılsa başında Kur'an da okunsa Musin Yazıcıoğlu'nun kankası da olsa insanların kandırılmış olma ihitimal var..
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
Bazı arkadaşlar diyor ki MİT bu fotoğrafı didik didik incelemeden yayınlamazdı , gerçek olmasa ortaya çıkarılmazdı diyor. Peki ben size bir şey sorayım. Türkiyenin 28 şubat diye bir kara dönemi vardı hatırlarsanız. Ali Kalkancılar , Fadime Şahinler , Müslümler vs,vs... Ben o zaman daha lise öğrencisiydim ve bu olayların düzmece bir senaryo oduğunun ve ismini saydığım şahısların da aktör olduğunun daha o yaşlarda farkındaydım. Peki sizin MİT'iniz o zaman nerelerdeydi. Şeyh Kalkancının karısı pavyonda şarkıcı olurken bu dolmaları yutan halka niye çıkıp gerçekleri anlatmadı. MİT bunları bilmiyormuydu sanıyorsunuz. O gün bazı şeylerin açıklamasını yapamayan MİT bugünde bazı şeylerin açıklamasını yapamıyor. Bir dönem sahip çıkıp görev verdiği Çatlı'yı zamanı geldi kaza süsü verip kafasını taşla ezerek öldürdü. Yıllardır kayıp olan çantasından da çamaşır ve kızına aldığı hediye çıktı. Gülermisin ağlarmısın. Yoksa bu montaj fotoğrafı da mı yutarsın. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Sizi çok bilmiş modunda görüyorum herkes kanarken sizin kanmamış olmanızın sırrı ney söyleyin bizde bulalım doğru yolu o zaman..... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Ben ihtimalleri saydım.Hiçbir şekilde Abdullah Çatlı'ya kesin hüküm vermedim.Hatta bu resimin MİT tarafından incelenmeme ihtimalinin olmadığını dolayısya bu resimin %99 doğru olduğunu Abdullah Çatlının muhtemelen görev sırasında çekilmiş olabileceğini yazdım.Benim ifadelerimde hiçbir şekilde Çatlı yapmıştır, Çatlı öyledir, Çatlı böyledir diye bir kelime kullanmadım. MİT'e zamanında kimlerin başkanlık yaptığı ortada. Benim şuan MİT'in demokrasi ve devlet menfaatlerini koruyup kolladığından şüphem yok ama siz MİT'i kendinize çok uzak görüyorsunuz ki MİT'iniz diye ifadeler kullanıyorsunuz.Zamanında bazı kişi ve şahısların yanlışları olabilir fakat bunu bir kuruma genelleme yapmanızda ben art niyet ararım. Abdulllah Çatlı'nın ölümünden MİT'i sorumlu tutmuşsunuz.Buna hikaye diyip geçiyorum.Kayıp çanta ne zaman bulundu da içinden kızına aldığı hediyeler çıktı...bunları merek ediyorum... MİT herzaman mevcut sisteme çalışır.Diyeceksiniz 28 Şubat sürecinde ülkenin başından bir kualisyon hükümeti bulunuyordu...sadece bulunuyordu hiçbir zaman iktidar olamadılar birileri dört bir yandan kuşattığı devleti istediği gibi yönetti ve 28 Şubat süreci gerçekleşti... Siz benim yazdıklarımı eleştirmekten çok kendi bildiğinizi yazmaya yönelmişsiniz. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|