|
![]() |
#1 |
![]() ![]() Doğan Grubundan ayrılan ve Ciner'in Gazetehabertürk'üne transfer olan Yiğit Bulut, SkyTürk'te yayınlanan Son Nokta programına konuk oldu. Ulusalcı söylemleriyle bilinen hükümet ekonomi politikalarını sık sık sert bir şekilde eleştiren Bulut'un programda söyledikleri şaşırttı. Kriz süreci bitti "Dünya krizden çıkıyor diyen" Yiğit Bulut, "Başbakan da aynı teoriyi savundu. Artık kriz süreci bitti. Bütün krizler para krizleridir, bütün darbeler para transferidir. Dünyadaki sistemde akıllı sayısı azalıyor, ahmak sayısı artıyor. Bu yeni bir ekonomik düzene geçiştir. Türkiye bunu çok iyi algılamalıdır." dedi. Erdoğan'ı IMF'ye karşı durduğu için seviyorum Başbakan Erdoğan'ın IMF'ye karşı duruşunu desteklediğini söyleyen Bulut "Bakın Erdoğan'ı 5-6 yıl sürekli, neredeyse her gün eleştirdim. Ama bir gerçek var. IMF ile anlaşmaması Türkiye'nin tuzaktan çıkması için ilk adımdır. İnanılmaz soyuluyor Türkiye. Başbakan Erdoğan'ın bu konudaki dik duruşunu destekliyorum. IMF ile anlaşmamak Menderes'in Ruslara İş Bankası ve petrol ofisini satmasıyla aynı karardır. Ve Sayın Başbakan'a burdan söylüyorum. Çok dikkatli olsun. Bunu onu seven biri olarak söylüyorum. Çünkü finansal Ergenekon'a çomak sokuyor. Çok dikkatli olması lazım. Erdoğan'ın oyunu düşürmek için her türlü oyun yapılabilir." dedi. İŞTE BULUT'UN EZBER BOZAN AÇIKLAMALARI ![]() / Ensonhaber
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Yiğit Bulut, resmen ama resmen ZİNCİRLERİNİ KIRMIŞ..
Helal olsun. O kadar dolu ve candan konuşmuş ki böyle bir çevrede yetişmesine rağmen tüm gerçekleri görüp çok da içten konuşabilmiş.. Çok hoşuma gitti bu.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() İnanılmaz soyuluyor Türkiye.
YİĞİT BULUT |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Ergenekon,nun masonların bir kolu olduğunu söylemesine gerek yok bu zati biliniyor. O bunları bıraksın ve devletin kritik noktalarında bulunan moson maşalarından bahs etsin ve Sn: Başbakan,a bu konuda açıkdan destek olsun ve ülke insanı bu gerçekleri bilsin, bu kritik noktalardan en önemlileride YÖK, te bulunan prof ve savcıların kimler olduğunu açıklasın. Bu insanların Kuran-ı Kerimi tarih kitabı olarak gördüklerini ve buna inanan devlet büyüklerinin nasıl ve hangi yöntem ile katledildiğini anlatsın. Tansu ÇİLLER, Süleyman DEMİREL ve kendini son anda ETÖ,den sıyıran Mesut YILMAZ,dan bahs etsin, Aydın DOĞAN, M.Ali BİRAND,Çevik bir, den bahs etsin.
Daha cesur olursa bildikleri ile daha çok konuya aydınlık gelceğine inanıyorum ben, bugün mayın temizleme gerçeğinin neden önüne geçiliyor onu anlatsın,temizlendiği zaman kimlerin ekmeğine yağ sürülecek ve hangi millet vekili ağaların neden rahatsız olduğunu anlatsın, hangi paşaların bu sınırlarda ne gibi menfatleri olduğunu anlatsın, Zamanında Fadıl AKGÜNDÜZ nasıl kimler tarafından dolandırıcı damgası yedi bunu yapmalarının sebebi ne idi kimlerin menfaati vardı bunları söylesin. Fransa,nın askeri birliği zamanında nasıl kullandığını, Almanya,dan 18 şubat darbesi için kimlerin çevik bir ile görüştüğünü anlatsın, Askerliğin neden düşmediğini ve düştüğü zaman kimlerin istikakları elinden gidecek onları anlatsın, Doğu ve Güney doğuda ohal kalkmasın diye subayların neler yaptığını anlatsın. Sayacaklarıma sayfalar yetmez, ben bunları açıkladığı zaman Yiğit BULUT,un samimiyetliğine inanırım... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() aydın babası buna para veriyordu yalan konuşacaksın diye hakkaten zicirleri kırdı ve bir başka gazeteye geçmiş oldu şimdi gazetehabertürkte daha doğru cümleler kuracağına inanıyorum inşallah orda da bir aydın doğan yönlendirmesi olmaz bir baskı içinde olmaz.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
Bİ TARAFINIZA KINA YAKIN !!! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() helal olsun mükemmel analizler cesaretle söylemiş tebrik ederim....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|