|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
O vakit hepsini dengelemek lazım ve herkese onun ardından eşit maaş verilmeli Bu en adaletlisi. Öyle genel müdür emeklisi ayrı çaycısı niye ayrı alsın.. Hepsi orta yerde buluşssun.. İslami adaletde bu nu diler Ama bu dediğim ancak sözde kalır sizce uygulanabilirmi Bu yapıaln mümkün olabilir mi ama benim gönlüm olmasından yana zira Sayın Başbakanımızda böyle ister ama bu sendikalar iş bulandırıyor... Yanlışsam lütfen düzeltin... Vesselam...
![]() |
||
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
![]() Genel müdür emeklisiyle çaycı aynı maaşı alırsa bu islami olmaz, herhalde kinaye yaptınız. Herkese eşit maaş olmaz, aynı görevi yapanlara eşit maaş olur., ama farkıl görevler için aynı maaş olsun demek hakkaniyetli olmaz. Biz burda oranlardan bahsediyoruz., alınan maşların aynı olmasını isteyen yok ki, istese de bu saçma olur zaten. Memur emeklisine yüzde 4,5, işçi emeklisine 1,8. Ya hepsine 1,8 olsaydı veya hepsine 4,5 olsaydı diyorum. acaba yanlış mı söylüyorum? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Memur emeklisi 4.5 alıyor çünkü maaşı diğerine göre az işçi emeklisi 1,8 alıyor çünkü onun maaşı refah seviyesi düzeyinde ve memurunkinden daha iyi heralde bu gözetilerek yapılıyordur .. Benim dediğim orta bir yol bulunsun atıyorum tüm ne emeklisi olursa olsun ... ortda bir rakam olsun bu atıyorum 1.330 üç aylık maaş yani genel müdür emekliside odacı emekliside aynı maaşı alsın işleri bittikten sonra kademe kalmasın diyorum...hakkaniyetli olduğuna inanıyorum... Vesselam... |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|