|
|
#1 |
![]() Özerk Diyanet ve Evkaf Sendikası Genel Sekreteri Abdurrahim Çelik, CHP`li Önder Sav’ın sela ile ezanı karıştırması konusunda CHP’lileri sahte açılımlar ile zaman kaybetmek yerine din eğitimi almaya davet etti. Çelik, `CHP’lilere din dersi vermeye hazır olduklarını` açıkladı. Özerk Diyanet ve Evkaf Sendikası Genel Sekreteri Abdurrahim Çelik, imamları yakından ilgilendiren gündem maddelerini Vakit’e değerlendirdi. Vakit’in sorularını cevaplandıran Çelik, katsayı zulmüne son veren YÖK’e imamlar adına teşekkür ederken, yasaktan yana olanları ise kınadı. CHP Genel Sekreteri Önder Sav’ın sela ile ezanı karıştırması konusunda ise Çelik, CHP’lileri sahte açılımlar ile zaman kaybetmek yerine din eğitimi almaya davet etti. Gündemde olan din subaylığı konusunda da önemli açıklamalarda bulunan Çelik, “Laikliğin beşiği olan Fransız ordusunda görevli olan 40 bin Müslüman asker için 12 imam görevlendirmişken, bizde 10 din subayını konuşmak bile abes” dedi. Vakit / Akhaberler
|
|
|
|
|
|
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
|
Sabah gazeteyi elime aldığımda ilk dikkatimi çeken başlıkdı (:
Çelik: CHP’lilere din dersi vermeye hazırız |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Evet Vakit gazetesinden bahsediyorum bize o geliyor zaten.
Küçük yazıldığı için dedim ya bende ilk dikkatimi çeken diye (: Yani manşet olsa idi dikkatimi çekmesi normal olurdu sanırım ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Hıı, ben hani büyük büyük yazılarla dikkat çekici bi gazete daha mı verdi haberi dedim.. Yani öyle sandım..
Neyse iyi, küçük olsun Vakit olsun.. (: |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Anladım şimdi =)
Neyse evet Vakit olsun da.. ![]() |
|