Bunlar benim ruhumu üzen şeyler tabii sayın Yalçın ama beni daha çok üzenler var, diplomatlarımı katleden ermeni asala, dini kullanıp kürt ayaklanması çıkartmaya çalışan şeyh sait. Sanki ilk yumruğu biz vurduk, hep mazlumu oynamadılarmı? İngiliz amerikalı bizden çokmu seviyor kürtleri, ermenileri ? tabiiki hayır ama bunların oyununa gelen kürtler değilmiydi ve şimdide aynı oyun oynanmıyormu ? Taa Osmanlı zamanından beri o topraklarda gözü var bunların, Osmanılnın haberi yokken ingilizler petrol olduğunu biliyordu o topraklarda. Neyse ayrı bir konuya dalmayayım.
Sn Yalçın daha önceki yazılarımda da belirttim ben akpartinin demokrasisine falan inanmıyorum, takkiyenin kralını yapıyor. O yüzden burada demokrasi namına birşeyler söylemeye gerek yok, bu Ergenekon sürecinde hiçbirşey demokrasi adına falan yapılmıyor. Amerika afganistanı talabani nin zulmünden kurtarıcam demokrasi getiricem diye girmedimi afganistana, ne oldu herşey aynı ... 60 yaşındaki adam 11 - 12 yaşındaki kızla evlenebiliyor ve bu kızların çoğu hamile kalıp doğum yaparken ölüyor. Irak'a demokrasimi geldi. Bıktım bu demokrasi demokrasi söylemlerinden artık.
O silahlar, günlükler ve diğerleri şu anda değerlendiriliyor, yargı sürecinde.
Kesinleşsin, kanıtlansın sizden önce ben lanet ederim buradan.
|